NOVAK ĐOKOVIĆ - LJUDSKA GROMADA! Srbin ponovo ODUŠEVIO planetu, kritičari OSTALI BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.12.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazao je svoju veličinu!

NOVAK ĐOKOVIĆ - LJUDSKA GROMADA! Srbin ponovo ODUŠEVIO planetu, kritičari OSTALI BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač planete, Novak Đoković, puni baterije za predstojeću sezonu.

Novaka očekuju iskušenja u Australiji gde će igrati na turniru iz serije 250 u Adelejdu, a zatim i prvom grend slem turniru sezone - Australijan openu.

I dok odmara, Nole nađe način da dokaže svoju veličinu! Đoković je odmarao u Emiratima, a slobodno vreme iskoristio je da ulepša dan jednom mališanu.

Dečak, koji često trenira na Muratogluovoj Akademiji, a koji se zove Timi, podelio je snimak na kojem se vidi da je u društvu Novaka, njegovog brata Marka, ali i nekoliko druge dece, te da svi uživaju u fudbalu na pesku.

- Najbolji Božić ikada i najlepši poklon! Novače, ti si fenomenalan! Sjajan dan! Beskrajno sam zahvalan - napisao je dečak Timi u opisu snimka koji je objavio. 

 

 

Timi se zabavljao i sa Stefanom, Novakovim sinom, te su njih dvojica odmerila snage i u stonom tenisu.

Nole je na ovaj način još jednom pokazao kolika je ljudska gromada, te bez teksta ostavio kritičare i dušebrižnike koji vode računa o svakom njegovom koraku i pokušavaju da ga poremete.

Podsetimo, Noletova generalna proba za Australijan open biće takmičenje u Adelejdu koje počinje 2. januara. Zatim sledi selidba u Melburn na prvi grend slem turnir u sezoni koji se održava od 16. do 29. januara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading