IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Isplivao snimak Novaka Đokovića - navijači su ovo želeli da vide! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.12.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle su nove informacije iz Dubaija.

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Isplivao snimak Novaka Đokovića - navijači su ovo želeli da vide! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser i trenutno peti igrač sveta, Novak Đoković, nalazi se u Emiratima na egzibicionom turniru pred start nove sezone.

Imao je problema Nole, pa je prvo izgubio od Aleksandera Zvereva, dok drugi meč nije ni odigrao jer mu je bilo loše, pa je umesto njega Niku Kirjosu na megdan izašao Grigor Dimitrov.

Veliko pitanje koje se postavljalo bilo je i ono - da li će Novak Đoković uspeti da se spremi za poslednji meč na ovom turniru protiv Kanađanina Feliksa Ožea-Aljasima, ali i za predstojeće izazove u Australiji, na turniru u Adelejdu i Australijan openu.

Đoković na teren treba da izađe oko 18 časova, a sudeći po snimku koji je stigao iz Dubaija - igraće! Nole je trenirao punom parom i deluje da apsolutno nema nikakvih razloga za brigu.

 

 

Novak je trenirao danas pod budnim okom Gorana Ivaniševića i delovao je veoma spremno.

Meč protiv Feliksa Ožea-Aljasima mogao bi da bude poslednji Đokovićev u 2022. godini i najbolji srpski teniser će se posle Dubaija uputiti ka Adelejdu gde će učestvovati na turniru iz serije 250.

Zatim sledi Australijan open, prvi grend slem u sezoni, gde će Novak Đoković imati priliku da se vrati na čelo ATP liste jer trenutno ima tačno 2.000 bodova manje od prvoplasiranog Karlosa Alkaraza.

Podsetimo, Novak ove godine nije učestvovao na Australijan openu, a u Melburnu je proživeo pravu torturu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading