PO UGLEDU NA NAJVEĆE: Svetski trendovi na malim terenima - crveno-beli obradovali svoje verne pristalice!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.12.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U iščekivanju Nove 2023. godine.

PO UGLEDU NA NAJVEĆE: Svetski trendovi na malim terenima - crveno-beli obradovali svoje verne pristalice!

Foto: FK Radnički 2021 Vranje

Kao i pred kraj svake godine, tako i u smiraj aktuelne 2022. godine sumiraju se ostvareni sportski rezultati, a istovremeno klubovi različitim marketinšim potezima žele svoje pristalice da obraduju pred novogodišnje i božićne praznike.

 

Jedna od glavnih aktivnosti vezana je za izradu kalendara za predstojeću godinu u kojem se ističu sve važne stvari koje je određeni sportski kolektiv ulinio u prethodnih 365 dana. Ovo ne samo da je praksa najvećih, već očigledno postaje tradicija i uslovno rečeno "malih" klubova.

Fudbalski klub Radnički 2021 iz Vranja pred predstojeće praznike obradova oje svoj pristalice kalendarom za 2023. godinu koji će zasigurno biti veoma tražen kod svih navijača ovog kluba

Foto: FK Radnički 2021 Vranje

U Novu godinu sa kalendarom vranjanskog kluba

 

Klub iz Vranja takmiči se u okviru Pčinjske okružne lige. Jesenji deo šampionata okončali su na devetoj poziciji sa skorom od pet pobeda, jednog remija i sedam poraza i jasno je da u ovom momentu ne mogu računati na borbu za plasman u viši rang takmičenja. Vranjanci imaju čak 23 boda manje u odnosu na lidera, ekipu Mineralca iz Vranjske Banje, a posebno treba napomenuti da je ekipa iz Vranjske Banje prvi deo šampionata okončala sa 13 pobeda iz isto toliko odigranih mečeva i svega tri primljena pogotka.

Prvo iskušenje u nastavku šampionata fudbaleri Radničkog 2021 imaće protiv gradskog rivala, ekipe Torpeda 1973. Meč na startu sezone 2022/23 Torpedo 1973 rešio je u svoju korist minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading