VAŽNO SAOPŠTENJE: Pred start priprema rukovodstvo kluba se obratilo javnosti!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz mesta u opštini Pećinci iz godine u godinu grabi ka vrhu srpskog fudbala.

VAŽNO SAOPŠTENJE: Pred start priprema rukovodstvo kluba se obratilo javnosti!

Foto: FK Srem Sremski Mihaljevci

Prethodne 2021/22 sezone, ekipa Srema iz Sremskih Mihaljevca ubedljivo je osvojila prvu poziciju u okviru Međuopštinske lige Srem-Istok. Popularni "Plavi" do višeg ranga stigli su sa devet poena prednosti u odnosu na Šumar iz Ogara, a sa uspešnim partijama nastavili su i u višem rangu takmičenja.

 

Jesenji deo sezone u Sremskoj ligi okončali su na trećoj poziciji sa skorom od osam pobeda, tri remija i četiri poraza, pa samim tim i borba za plasman u Vojvođansku ligu Jug, nije nemoguća misija.

Pred start priprema za nastavak sezone, klub se javnosti obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Nakon nešto više od mesec dana odmora, članovi uprave FK Srema nastavljaju tamo gde su stali na kraju prvog dela Sremske lige. FK Srem nalazi se na trećoj poziciji na tabeli Sremske lige sa 27 bodova - ističu u klubu, a zatim se osvrću i na dešavanja koja su usledila po okončanu takmičarskog dela sezone:

 

- Uprava kluba po završetku prvog dela sezone nije nastavila saradnju sa Živkom Budimirovićem i za novog šefa stručnog štaba imenovala Dragoslava Antonića. Igrački kadar biće izmenjen u odnosu na prvi deo sezone, ali ono što je glavno jeste da su igrači koji su izneli najveći teret na terenu, ostali lojalni FK Srem. Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim igracima koji su napustili klub i da im poželimo da u drugim fudbalskim sredinama za koje se odluče, budu jednako uspešni. Igračima koji su ostali uz FK Srem želimo da se zahvalimo i da nastavimo gde smo stali po završetku prvog dela sezone.

Uz navedeno saopštenje, rukovodstvo kluba je istaklo da će u narednim danima predstaviti igrački kadar koji će tokom predstojećeg proleća pokušati da se domogne četvrtog stepena srpskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading