STIGLA NOVA SPORTSKA OPREMA: Crveno-beli u novom ruhu! Da li su ovo najlepši dresovi u Srbiji? (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.12.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prolećne borbe kreću u novoj sportskoj opremi.

STIGLA NOVA SPORTSKA OPREMA: Crveno-beli u novom ruhu! Da li su ovo najlepši dresovi u Srbiji? (FOTO)

Foto: FK Sloga Temerin

Temerinska Sloga već šestu sezonu uzastopno takmiči se u okviru Vojvođanske lige "Jug". Nakon dugog niza godina takmičenja u trećem rangu srpskog takmičenja, Temerinci su u sezoni 2016/17 izgubili status srpskoligaša i od tada ne uspevaju da se ponovo vrate u rang koji im po svim parametrima pripada.

 

Prethodne jeseni Sloga je sa skorom od sedam pobeda, dva remija i šest poraza zauzela osmu poziciju na tabeli i s obzirom da nakon prvog dela takmičenja imaju 12 bodova manje u odnosu na lidera iz Divoša, već sada je jasno da će i u narednoj 2023/24 sezoni biti deo vojvođanskog fudbala.

Tokom predstojećih prolećnih borbi temerinska ekipa pleniće izgledom. Naime, Sloga će u nastavak sezone ući sa novom crveno-belom sportskom opremom koja na prvi pogled skreće pažnju i slobodno se može reći da će ovaj klub tokom proleća 2023. godine imati jedne od lepših dresova u srpskom klupskom fudbalu.

Foto: FK Sloga Temerin

Novi dres FK Sloga Temerin

 

Takođe se mora istaći da na prednjem delu dresa dominira logo generalnog sponzora "MerkurXtipa".

Temerinci će prvo prolećno iskušenje imati na domaćem terenu, a snage će odmeriti sa ekipom Radničkog iz Nove Pazove. U prvom ovosezonskom duelu dva tima, Sloga je slavila na igralištu u Novoj Pazovi rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading