NAGRADE SU STIGLE U PRAVE RUKE: Ovo su laureati grada Leskovca za 2022. godinu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2022

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj godine je sjajna prilika da se odmeri i premeri sve učinjeno tokom prethodnih 365 dana.

NAGRADE SU STIGLE U PRAVE RUKE: Ovo su laureati grada Leskovca za 2022. godinu!

Foto: GFK Dubočica

Godina 2022. bila je više nego uspešna kada je leskovačka GFK Dubočica u pitanju. Nakon godine u kojoj je klub izgubio status prvoligaša, leskovački fudbaleri su se stabilizovali u trećem rangu takmičenja, a nakon jesenjih borbi u okviru Srpske lige Istok, klub se nalazi u lepoj prilici da već naredne jeseni ponovo krene u žetvu prvoligaških bodova.

 

Pored rezultatskih ostvarenja, ono što mnogo više raduje sve ljubitelje fudbala i sporta u "srpskom Mančesteru", jeste činjenica da se izgradnja veleleonog stadiona odvija po unapred planiranim rokovima i da će on na radost svih Leskovčana uskoro širom otvoriti svoje kapije, čime ne samo da će publika moći da uživa, već će i fudbaleri leskovačkog kluba imati, možda i najbolje infrastrukturne uslove ne samo u Srbiji, već i u regionu.

Foto: GFK Dubočica

Leskovačka fudbalska "lepotica"

 

U organizaciji Leskovačkog saveza sportova i Grada Leskovca održana je svečana dodela nagrada i priznanja sportistima, trenerima i sportskim radnicima za 2022. godinu, a dve nagrade pripale su članovima GFK Dubočica.

Sportska nagrada i priznanje za postignute rezultate u 2022. godinu dodeljena je kapitenu leskovačkog kluba Dušanu Savić, dok je nagradu za mladu nadu leskovačkog fudbala pripala Lazaru Stojanoviću, mladom igraču kadetske selekcije kluba iz "srpskog Mančestera".

Foto: GFK Dubočica

Fudbaleri Dubočice sa predsednikom Vučićem u obilasku radova na izgradnji novog stadiona

 

Da podsetimo, GFK Dubočica je prvi deo šampionata u okviru istočne grupe srpskoligaškog fudbala okončala na drugoj poziciji sa tri boda manj u odnosu na lidera, ekipu pirotskog Radničkog. U prvom prolećnom kolu leskovački fudbaleri dočekuju ekipu Dunava iz Prahova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading