VRATIĆEMO OFK BEOGRAD: Novi trener "Romantičara" nema dilemu pred nastavak šampionata! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.12.2022

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi vetrovi duvaju Omladinskim stadionom.

VRATIĆEMO OFK BEOGRAD: Novi trener "Romantičara" nema dilemu pred nastavak šampionata! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

OFK Beograd se nalazi na novom početku. Nakon Skupštine kluba koja je održana u sredu 21. decembra, novo rukovodstvo je preuzelo rukovođenje jednim od najslavnijih imena srpskog klupskog fudbala, a svi kojima su plavo-bele boje na srcu nadaju se da će "Romantičari" konačno "uploviti u mirnu luku" i da se u dogledno vreme može očekivati povratak tima sa Stare Karaburme na poziciju koja mu po svim parametrima pripada.

 

Nekadašnjeg državnog šampiona i osvajača nacionalnog kup takmičenja u narednom periodu sa klupe će predvoditi Dražen Dukić, nekadašnji fudbaler ovog kluba, ali i stručnjak koji je tokom svoje trenerske karijere već radio na Omladinskom stadionu.

Nakon imenovanja za novog šefa stručng štaba, Dražen Dukić je izneo i svoja očekivanja:

Republika

Foto: OFK Beograd

Dražen Dukić

 

- Nadam se da ćemo svoje ciljeve ostvariti. Takođe se nadam i da ćemo u dogovoru sa sportskim sektorom dovesti adekvatna pojačanja. OFK Beograd mora da igra prepoznatljiv fudbal, kao što je to nekada bilo. Da li ćemo u tome uspeti? Ja se nadam da hoćemo, ukoliko se budemo dobro pojačali- Želimo da stvorimo i dobru atmosferu iz koje će proisteći i rezultat. Sve to nije baš lako. To je proces, ali mi smo spremni. Moj trenerski staf je spreman da učini sve što treba i da vratimo OFK Beograd na ono mesto koje mu pripada.

 

 

Da podsetimo, OFK Beograd se trenutno takmiči u okviru Srpske lige Beograd, a nakon jesenjeg dela šampionata "Romantičari" zauzimaju petu poziciju na tabeli trećeg ranga takmičenja sa skorom od pet pobeda, devet remija i jednog poraza i niko na Omladinskom stadionu ne gubi nadu da se već tokom nastavka šampionata klub može uključiti u borbu za sam vrh tabele.

Prvo prolećno iskušenje plavo-beli će imati u Dobanovcima gde će odmeriti snage sa ekipom Budućnosti. Meč je na programu 4. marta 2023. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading