STANIJA BILA HOSPITALIZOVANA ZBOG ANELI I ASMINA: Prisustvovala stravičnim scenama, pa završila na INFUZIJI!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević otkriva kroz kakav je pakao prolazila zbog Aneli i Asmina.

STANIJA BILA HOSPITALIZOVANA ZBOG ANELI I ASMINA: Prisustvovala stravičnim scenama, pa završila na INFUZIJI!

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević je gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je otvorila dušu i otkrila istinu o vezi sa Asminom Durdžićem, ali i paklu, kroz koji je prolazila, nakon što je Aneli Ahmić iznela brojne optužbe na njen račun.

Podsetimo, Aneli je ušla u "Elitu", pa Staniju nazvala ljubavnicom, što je Dobrojevićevu šokiralo:

- Nije mi bilo lako, već sam bila psihički loše i na kraju sam popila i tabletu za smirenje, čak sam i na infuziji završila. Toliko je otišlo daleko da su čak pričali da otimam nečije dete. Ranije sam imala isto razne skandale i afere o prostituciji, ipak sam ja osoba koja ima puno pratioca i jako sam popularna i onda ja okačim veridbu i na televiziji se pojavljuje žena kojoj sam ja otela muža - izjavila je Stanija u emisiji "Pitam za druga".

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Facebook, ATAImages, Pixabay

Stanija Dobrojević, Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

Staniju je takođe iznenadila informacija o Asminovom dolasku u emisiju "Pitanja novinara":

- Haos! Ja kada sam videla najavu da gostuje Alibaba, najavu kakvu ja nisam imala za 15 godina rijaliti karijere (smeh). Očekujem svašta, može da prođe u najboljem redu, a može da dođe do suočavanja i da bude haos. Ne bojim se, šta god da se desi, neka se desi, jer da sam se ja pitala, ja bih njih dvoje suočila na početku. Oni najbolje znaju, ja slušam njegovu priču, ona priča drugu, tako da je najbolje da se njih dvoje suoče - rekla je Dobrojevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

10.05.2024 23:58

Sve se sprema za Majakitinu pobedu...

dušanka

11.05.2024 05:40

STANIJA...NE DAJ SE I NE PREDAJ SE ZBOG LAŽLJIVICE, PREVANTARINTKINJE...ONA JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...ALI JANJUŠU SLEDUJE ŠTO JE ZASLUŽIO...NIJE MI NJEGA ŽAO...NJEGOVA KRUNA SE STIDI NJEGA KAO OCA, U SVAKOM POGLEDU...ALI ANNELLI JE ZLO U SVAKOM POGLEDU...ŠTO BI ASMIN REKAO DA MU PREDAJE ŠTAFETU...