ASMIN PREĆUTAO STANIJI DA ULAZI U ELITU: Starleta najavila HAOS, večeras će ga videti sa Aneli?!

Autor:

Zadruga

10.05.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević je doživela šok, kada je saznala da Asmin dolazi na Pink.

ASMIN PREĆUTAO STANIJI DA ULAZI U ELITU: Starleta najavila HAOS, večeras će ga videti sa Aneli?!

Foto: printscreen/facebook/youtube

Kako je zvanično potvrđeno, Asmin Durdžić  večeras dolazi u emisiju "Pitanja novinara", a nije isključeno da će se suočiti na kratko i sa bivšom izabranicom, Aneli Ahmić. Stanija Dobrojević, Asminova nova devojka, gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je priznala da joj je Asmin prećutao da dolazi na Pink:

- Ja kad sam videla juče najavu šokirala sam se, da ne bude da smo se nešto dogovorili, ja nisam ništa znala o tome. Videćemo kako će se sve to završti, kažem ti opet ne znam ništa o tome - otkrila je ona.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen/siktertube, Instagram.com/ Tv pink printscreen

 

 

 

- Haos! Ja kada sam videla najavu da gostuje Alibaba, najavu kakvu ja nisam imala za 15 godina rijaliti karijere (smeh). Očekujem svašta, može da prođe u najboljem redu, a može da dođe do suočavanja i da bude haos. Ne bojim se, šta god da se desi, neka se desi, jer da sam se ja pitala, ja bih njih dvoje suočila na početku. Oni najbolje znaju, ja slušam njegovu priču, ona priča drugu, tako da je najbolje da se njih dvoje suoče - rekla je Dobrojevićeva.

- Nije mi bilo lako, već sam bila psihički loše i na kraju sam popila i tabletu za smirenje, čak sam i na infuziji završila. Toliko je otišlo daleko da su čak pričali da otimam nečije dete. Ranije sam imala isto razne skandale i afere o prostituciji, ipak sam ja osoba koja ima puno pratioca i jako sam popularna i onda ja okačim veridbu i na televiziji se pojavljuje žena kojoj sam ja otela muža - priznala je Stanija Dobrojević u emisiji "Pitam za druga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading