ANELI AHMIĆ PODMETNUTA LAŽNA ČESTITKA: Fanovi smestili Staniji i Asminu, Durdžić besan kao ris!

Autor:

Zadruga

10.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić se oglasio povodom čestitke, koja je uneta Aneli Ahmić u Elitu.

ANELI AHMIĆ PODMETNUTA LAŽNA ČESTITKA: Fanovi smestili Staniji i Asminu, Durdžić besan kao ris!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Proslava velikog praznika vernika islama, Bajrama, donela je niz čestitki pripadnicima ove religije, među kojima se našla i čestitka upućena Aneli Ahmić od strane njenog bivšeg partnera Asmina Durdžića i njegove devojke Stanije Dobrojević. Ahmićeva je javno izrazila svoje iznenađenje i očaj zbog ove situacije, ističući da joj nije bilo svejedno dok je čitala reči napisane u poruci.

Nakon što je vest o čestitki postala javna, Asmin Durdžić se oglasio putem društvenih mreža demantujući da je on ili njegova devojka poslali čestitku Aneli. U svojoj poruci, Asmin je naglasio da smatra da je sramota koristiti praznik poput Bajrama za manipulacije i laži, te je istakao da on i Stanija nisu bili autori pomenute čestitke.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- Sramota da koristite Bajram za vaše manipulacije i laži! Stanija i ja nismo poslali čestitku! Sram vas bilo - napisao je Asmin Durdžić, pa objasnio ko stoji iza svega.

Osim toga, Asmin je naglasio da ne veruje da je produkcija rijaliti programa "Elita" umešana u ovaj slučaj, ističući da ima svoja saznanja o tome ko stoji iza čestitke. Ipak, nije želeo da precizira o kome je reč, već je istakao da produkcija "Elita" nema veze sa tim.

- Da se razumemo! Nisam mislio na produkciju vezanu za čestitku, zna se ko stoji iza čestitke. Moje lično mišljenje je da produkcija nema veze s tim - napisao je Asmin. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nina

10.04.2024 21:18

Ovaj gad je u pravu Nek se stide svi oni koji su zloupotrebili na ruzan nacin za verski praznik Muslimana Nek im je na dusu, Docekali oni od njihove porodice da se ismejavaju sa njima na najodvratniji nacin Nek im bog sudi za njihovu mrznju i zlo