SKANDAL! Majka Aneli Ahmić BRUTALNO izvređala Staniju - uputila joj JEZIVE REČI!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ahmić izvređala Staniju Dobrojević nikad surovije!

SKANDAL! Majka Aneli Ahmić BRUTALNO izvređala Staniju - uputila joj JEZIVE REČI!

Foto: Ata Images

Aneli Ahmić je započela svoje učešće u rijalitiju ,,Elita" sa snažnom pričom o prevarenoj ljubavi i izneverenom poverenju. Otkrila je detalje o svojoj vezi sa mužem, otkrivajući da je prevario s njom, čime je izazvala veliku pažnju javnosti. Njeno hrabro svedočenje o emotivnoj turbulenciji koju je doživela, ostavilo je snažan utisak na gledaoce.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić

 


Tokom emitovanja rijalitija, situacija se značajno zakomplikovala kada je Stanija Dobrojević ušla u program i suočila se sa Aneli. Ova neizbežna konfrontacija dodatno je začinila dinamiku ovog televizijskog šoua.

Najnoviji obrt događaja u rijalitiju uključuje neočekivane komentare na društvenim mrežama. Fotografije komentara koje je navodno ostavila Jasmina Ahmić, majka Aneli, na profilu Stanije Dobrojević, izazvali su dodatnu pažnju javnosti. Ovi komentari, datirani pre 90 nedelja, ukazuju na to da je Jasna bila ogorčeni fan veze Stanije i Marka Markovića, izražavajući svoje mišljenje na drastičan način.

- Ona stvarno misli da je ovo njegov auto. Onog Marka ostavila radi klisata. Joj seljakluka - stoji u komentarima. 

Foto: Printscreen

Majka Aneli Ahmić se obratila Staniji Dobrojević

 


Ovi događaji su samo deo uzbudljive i dramatične priče koja se razvija u aktuelnoj sezoni rijalitija. Ahmićeva je uspela da privuče pažnju javnosti svojom hrabrošću i iskrenošću, dok su neočekivani komentari na društvenim mrežama dodatno začinili atmosferu u kući. S obzirom na sve ovo, gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju dalji razvoj događaja u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading