STANIJA I ASMIN ZAKAZALI GALA SVADBU: Durdžić potvrdio - ovo će biti žurka VEKA, Aneli se obistinila najgora noćna mora!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je otkrio da priprema gala svadbu sa Stanijom Dobrojević.

STANIJA I ASMIN ZAKAZALI GALA SVADBU: Durdžić potvrdio - ovo će biti žurka VEKA, Aneli se obistinila najgora noćna mora!

Foto: shutterstock, Instagram.com

Romansa između Asmina Durdžića i Stanije Dobrojević privlači pažnju javnosti već duže vreme, a nedavno je Asmin otkrio da planira da izgradi kuću za njih dvoje. Očekuje se da radovi krenu vrlo brzo, što je otkrio u jednom od svojih objava na društvenim mrežama. Iako su poruke ljubavi koje Asmin upućuje Staniji gotovo svakodnevne, danas je jedin potezom iznenadio mnoge. 

Naime, kako su se njegovi fanovi zabrinuli, jer je nestao sa društvenih mreža, Asmin je objasnio zašto je morao da se povuče sa Instagrama, pa najavio svadbu koju sprema i time šokirao javnost:

- Niko mi nije hakovao profil, kum nije znao. Nego spremam svadbu, pa sam se malo ugasio. Mnogo posla oko svadbe, ima da bude najjača u Evropi i Floridi - napisao je Asmin putem svog Instagram storija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Podsetimo, Asmin je Staniji nedavno izjavio i ljubav putem storija na društvenoj mreži Instagram.

- Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč, moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rođendan, ljubavi - poručio je Asmin preko Stanijine fotke ispred cvetnog aranžmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading