KUMA NA STANIJINOM I ASMINOVOM VENČANJU: Ne odvaja se od Marka Markovića, šuška se da su imali AFERU, a sad ŠOKIRALA sve!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra Elit želi da bude kuma na Stanijinom venčanju!

KUMA NA STANIJINOM I ASMINOVOM VENČANJU: Ne odvaja se od Marka Markovića, šuška se da su imali AFERU, a sad ŠOKIRALA sve!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Domaća javnost bruji o pomirenju Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, koji je starleti za 39. rođendan poklonio besnu mašinu, sat marke "roleks", ali je i nazvao svojom suprugom. Njihovi fanovi su odmah počeli da se raduju, te shvatili da će Stanija i Asmin uskoro stati na "ludi kamen".

Asmin je i danas iznenadio fanove objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, on je objavio ilustraciju luksuzne vile, koju želi da napravi Staniji.

- Dizajn kuće za moju ženu Staniju, da bi naša deca imala mnogo prostora za igru. Nadam se da se Staniji sviđa i da možemo da krenemo konstrukciju uskoro - napisao je Durdžić putem svog storija na Instagramu. 

Republika

Foto: ATA Iamges,instagram

Asmin planira da napravi Staniji vilu

Oglasila se i pevačica i deklarisana prostitutka Elektra Elit, za koju se šuškalo da je imala aferu sa Stanijinim bivšim dečkom, Markom Markovićem. Elektra je poželela sreću Staniju i Asminu, te otkrila da bi im bila kuma na venčanju.

- Iskreno mislim da se Asmin stoički bori za Staniju. Sad da ne pričamo o njegovoj bivšoj partnerki ili bivšem partneru od Stanije, ali mislim da radi pravilnu stvar. I ako voli, treba da se bori. Smatram da se Stanija sa njim iz ljubavi, a ne iz koristi - istakla je Elektra, pa otkrila i šta misli o Aneli:

- Za Aneli, ovo je top što je ušla u rijaliti! Jer ovo je njena prva životna prilika da se pokaže ko je i šta je, te da napravi to svoje ime, za kojim je patila sve ove godine koje nije napravila. Znači, ovo će za nju da bude jedna velika odskočna daska. Pretpostavljam da je zbog toga isto i ušla. A što se tiče Stanije i Asmina, eto, ja im od srca želim sve najlepše. Nikad nisam pljunula na njih. Uživajte, budite srećni, radite. "Rokajte" bepče jedno, a ja mogu da budem kuma na kraju - zaključila je Elektra za domaće medije.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Marković i Elektra Elit

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading