ŠOK-OBRT! Svi mislila da je Anita SPONZORUŠA, a evo kako ju je Matora ISKORISTILA! Ljubavnik izneo DOKAZE!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranković optužio Matoru da je iskoristila Anitu, ona pobesnela!

ŠOK-OBRT! Svi mislila da je Anita SPONZORUŠA, a evo kako ju je Matora ISKORISTILA! Ljubavnik izneo DOKAZE!

Foto: TV Pink

Jovana Tomić Matora, Anita Stanojlović i Anđelo

Jovana Tomić Matora, koja je ponovo upletena u vezu svoje supruge Anite Stanojlović i bivšeg prijatelja Anđela Rankovića, govorila je o ovom trouglu sinoć u emisiji "Pitanja novinara", gde je otvorila dušu voditelju.

- Anđelo je izneo zanimljivu teoriju jer se priča da je Anita tebe iskoristila, on kaže da si ti nju, jer si osvojila mlad lep trofej - rekao je Darko Tanasijević.

- Meni isto i te stvari, bilo je naše sve bilo je zbog obe, ajde da uzmemo da je sve to isina, i da sam bila sa njom jer je moj trofej, šta je ona tu radila? Ja sam rekla u par navrata što radimo ovo, uzmemo par ljudi i odemo u Crnu Goru. Šta ja imam od marketinga, da šetam trofej Anitu, imala sam i pre lepe devojke. Oni su u vezi i kao izneće sad njighove teorije, on je brani ni sa jednim argumentom, ovo što je uradila ne može da se odbrani. Sve je ona znala i videla. Ja sam i preko prevare htela da joj pređem, ona hoće da se opere od mene. Mnogo veću težinu ima gej svadba nego obična, kad je uzela moje prezime, ja sam je smatrala da je moja žena. Još posle svega hoće da naprave da sam bila sa njom zbog marketing. Želim im svu sreću, glup, gluplji, tuplji. Meni ne treba podrška , nek se pere od mene - rekla je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora šokirana izjavom Anđela Rankovića

Voditelj je podigao i Anitu Stanojlović, koja je dala svoj sud.

- Ona je ozvaničila vezu sa mnom nakon izlaska, a za svadbu je govorila da me ne voli, ali me je zavolela. Glupost je to što je rekla da ja ne bih bila sa njom da sam imala pare. Pa ja bih se vratila mojoj majci. To što ona priča su gluposti, ja sam otišla u moju kuću - rekla je Anita.

- Da li se slažeš sa Anđelom da je Matora tebe iskoristila kao trofej? - upitao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita se složila sa Anđelom

- To je i moja i njegova teorija, a on je pametniji, to je tačno - rekla je Anita.

- Meni nije jasno šta ona ovde priča, ona je mene jurila šest meseci u Zadruzi, a sada sam ja nju iskoristila i pravila svadbu zbog marketinga. Evo, neka bude da sam ja bila lažna u tom odnosu. Njoj odgovara da se pere od mene, a sada shvata da je napravila grešku, da voli muškarce - rekla je Matora.

- Ja moram da kažem da je Matora uvek u ovoj priči kepec i loš čovek, a sada kada se priča o tome, moram da kažem da se uvek pere - dodao je Anđelo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo udario na Matoru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading