MILJANA KRIŠOM ŠLJOKA: Skandalozno! Pokušala da se SAKRIJE, kamera je UHVATILA - zbog ovoga će Marija doživeti NERVNI SLOM! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.03.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva uhvaćena kako pije pred emisiju, iako joj je majka strogo zabranila!

MILJANA KRIŠOM ŠLJOKA: Skandalozno! Pokušala da se SAKRIJE, kamera je UHVATILA - zbog ovoga će Marija doživeti NERVNI SLOM! (FOTO)

Foto: Pink, red tv

Sinoć se u "Eliti" odigrala emisija "Pitanja novinara", a Miljana Kulić je pred sam početak još jednom šokirala publiku, iako je njeno ponašanje već svima postalo očekivano. Naime, pre nego što je emisija počela, Miljana se sakrila u toalet, kako bi malo popila.

Kamera je zabeležila ovaj trenutak, koji je postao viralan na društvenim mrežama. "Kalaštura", "Ova svaki dan loče", "Pijandura bolesna, a mama zna da ogovara druge devojke, Kulićke najgore", "Smeće", "Teški alkos i narkoman uz urođen poremećaj plus stečene dijagnoze", "Naučila od majke", "Hidratacija je zdrava, možda od hmelja u pivu koža blista", "Važno da cugne pivce sa slamčicom, tako se pre napije", samo su neki od komentara ispod ove objave.

Ovo će posebno razbesneti Miljaninu majku Mariju Kulić, koja joj je početkom ovog meseca zabranila da pije i da ima odnose pre kamerama.

- Ako kažem da sam dobro onda sam dobro, neću više da pričam, da sam na tvom mestu ja bih onim smrdlama sve još gore radila i živo i mrtvo bi im je*ala. Od danas šta god ti majmuni i smradovi budu rekli, potpuno bi te podržala kad su vređali Željka da im sve po spisku je*eš. Nadalje šta god ti budu rekli sve snimam i svaki snimak pronađem i spremam tužbe, šta god ti kažu ti reci da ponovo i reci ja te više neću vređati. Što se tiče tvog ponašanja odlično znaš šta smo se dogovorili, da te ne prozivam jer su te gori od tebe prozivali, ti više nisi mala devojčica, imaš 30 godina i majka si. Dve stvari ti odlično znaš koje su to. Alkohol i odnosi usred bela dana! Kad se bude završio razgovor sedi negde sama i stavi prst na čelo. Rekla sam dve stvari ti nisi maloumna shvatićeš. Da te više nisam videla sa pidžamama po ceo dan - rekla je Marija.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen

Marija je nedavno žestoko iskritikovala Miljana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Taki

23.03.2024 10:30

Balzamovani alkos ti je ćera...izgleda će pačavra morati u Drajzerovu ..