IZVREĐAO ANELI, PA SE SLOMIO ZBOG POKOJNOG BRATA: Janjuš ne zna gde bije, OVAKO je reagovao kad je ugledao Ahmićku posle RASKIDA!

Autor:

Zadruga

23.03.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš briznuo u plač zbog brata koji je izvršio samoubistvo!

IZVREĐAO ANELI, PA SE SLOMIO ZBOG POKOJNOG BRATA: Janjuš ne zna gde bije, OVAKO je reagovao kad je ugledao Ahmićku posle RASKIDA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sinoć su Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš imali skandalozni sukob u "Eliti", tokom kojeg je došlo do raskida. Janjuš je izvređao Aneli jer je ponovo počeo da sumnja u njenu vernost. Naime, on je smatrao da ona ponovo pokušava da se približi Stanislavu Krofaku Panteri, zbog čega ju je izvređao. 

Nakon haosa, zbog kojeg je nakratko prekinuta emisija "Pitanja novinara", Janjuš je otišao u pab i krenuo da plače i to zbog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, koji je krajem decembra prošle godine izvršio samoubistvo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš se slomio u pabu

Janjušu su se priključili Lepi Mića i Milena Kačavenda, a pevač je otišao po Aneli. Janjuš je odlučio da joj se izvini za sve uvrede koje je izneo u emisiji samo nekoliko minuta ranije.

- Nisam mislio tako ništa, izvni što sam ti rekao. Ne mislim tako - rekao je Janjuš.

- Ne treba da se vređamo - rekla je Aneli.

- Skupilo mu se, Aneli, razumi ga - dodala je Miona.

- Molim te, sada izađi - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli došla do Janjuša

Janjuš je nakon toga ponovo krenuo da plače za pokojnim bratom.

- Joj, koliko sam ga voleo, otkako se rodio - plakao je Janjuš.

Podsetimo, pre toga je Janjuš nazvao Aneli folirantom.

Ova je takva, pa je takva, a ovo je najveći folirant svih vremena. Blam me je što sam sa tobom, svi su mi rekli da si ku*ava. Nisam nikome verovao, a svi su mi rekli da si folirant. Ova sve laže, ober ološ je ona. Ne mogu da je gledam očima, ona je to htela, ona je najgora osoba u mom životu i nema više ništa, mi smo završili i to je to. Bude li me čačnula, samo da mi se ne obraća u rijalitiju - rekao je Janjuš u emisiji "Pitanja novinara".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
vix

23.03.2024 10:31

Koji put ovaj lezilebovic hvata na patetiku, izvredja koga hoce i kako hoce a za dva dana ga hvali i obratno, mnogo je sebi dozvolio jer mu se niko ne suprotstavlja, uzasno ponasanje, covek nema meru, svi ga izbegavaju jer je nepodnosljivo bahat dvolican i svi vide da je veliki lazov.

Nn

23.03.2024 10:36

On se slomi svaki put kad se posvađa sa ovom debelom prostakušom, vadi se na tugu zbog brata on ustvari kuka zbog ove mahaluše