JANJUŠ ŠUTNUO ANELI, PA JE IZBACIO IZ REHABA: Skandal trese Elitu, priznao da je NE VOLI, pa joj poručio OVO!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš raskinuo sa Aneli Ahmić!

JANJUŠ ŠUTNUO ANELI, PA JE IZBACIO IZ REHABA: Skandal trese Elitu, priznao da je NE VOLI, pa joj poručio OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš odlučio je da raskine sa Aneli Ahmić iznenada. Naime, Janjušević je izbacio Aneli iz sobe za rehabilitaciju, a potom joj je poručio da ga ostavi na miru, da je prestao da je voli. 

Aneli je doživela nervni slom, pa je počela da peni na Janjuševića, a on kako se osećao loše, sve vreme je terao Ahmićevu iz prostorije. Ono što je Aneli povredilo jeste što joj je Janjuš tražio da pogazi zakletvu da se neće pomiriti sa njim, budući da se zaklela u dete, a sada je to pogazila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić raskinuli

 

- Ne mogu da se derem, bole me pluća! - odbrusio je Janjušević. 

- Ali želim razlog! - kukala je Aneli. 

- Eto, ne volim te više! Nije se ugasilo za tri dana, nego za 15! - odbrusio je Janjuš. 

- Išlo je postepeno? Šta ja tebi radim? Sa tobom sam 24 sata! To je tvoj izgovor da bi se oprao! Nisam ti davala povode, ti izmišljaš! - kukala je Aneli.

- Je l' ti mene hoćeš da praviš budalom? Nemoj da mi se dereš tu! Nemoj da me vređaš! Izađi napolje! - poručio je Janjušević. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić raskinuli

 

- Ti si jedno g*vno! Koje je mene obrukalo! To govori o tebi! Samo o tebi! Ti si folirant!‚Ja sam čista ovde, ništa nisam radila! Ti hoćeš da se sve vrti oko tebe, da budeš centar sveta! Boli te istina - odbrusila je Ahmićeva. 

- Raskinuo sam sa tobom! Izađi napolje! Ti si moj razlog! Čoveče, ti si mi razlog! Nismo više zajedno, nećemo ni biti! - poručio je Janjušević i nastavio:

- Sa mnom nećeš biti nasilu!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirkov

22.03.2024 14:57

Janjus je tezak smrad isto to je radio i Maji pa je lupala glavom, podmukao ljigav, koristoljubiv, manipulator, dvolican, los covek, uzasno los covek sve radi za pitanja, da bi bio tema i puca na pobedu malo na patetiku malo na kopiranje Cara. O d v r a t a n karakter, los covek.