POTPUNO RASKRINKANA ANELI AHMIĆ: Kompletna ISTINA o RAZVODU isplivala na videlo, OVO je glavno oružje Asmina Durdžića!

Autor:

Zadruga

01.03.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić priznala da je svakako planirala izdaju Asmina Durdžića.

POTPUNO RASKRINKANA ANELI AHMIĆ: Kompletna ISTINA o RAZVODU isplivala na videlo, OVO je glavno oružje Asmina Durdžića!

Foto: TV Pink

Prošle noći voditeljka Ivana Šopić podigla je Aneli Ahmić kako bi objasnila sve o njenim osmesima prethodnih dana, kojima je kod ostalih takmičara, ali i gledalaca izazvala sumnju da je ostavila prostor o pomirenju sa njenim bivšim partnerom Asminom Durdžićem.

Aneli Ahmić je progovorila o razvodu od Asmina, te je istakla da je ona znala da će doći do pucanja braka. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita 7

 

- Pričaju mnogi po kući da ih je tvoj osmeh naveo da sumnjaju i da si dala za pravo ljudima da svašta misle - pitala je voditeljka.

- Imaju pravo da misle šta žele. Ja sam se smejala Milanovim facama, bila sam umorna, ne znam šta se pričalo...Meni jeste to smešno, znam ga napamet, mogu da kažem šta danas piše, juče, šta će se dešavati u nekom narednom periodu. Sa Asminom nisam imala vremena za te neke strasti i to, tako da ja nisam ni približno osećala tu hemiju kao što osećam sa Janjušem...Kada sam ja govorila da ne volim njega ni približno kao Janjuša, hajde da ne pričam samo o ljubavi, hajde da pričamo o energiji i o ljubavi - rekla je Aneli.

Foto: Privatna arhiva, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

Janjuš, Asmin Durdžić, Aneli Ahmić

 

- Ti čak i da kažeš da si ga volela više, niko ne bi mogao ništa da ti kaže, jer ti je bio suprug. I da je tako - rekla je voditeljka.

- Tako je. Ja sam znala da će kad tad doći do našeg razvoda koji sam ja odugovlačila zbog Nore. Volela sam ga, nisam se mogla tako lako odvojila, nije lako sesti u auto i otići s detetom - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ala

01.03.2024 12:32

Ala ga Aneli mulja. Zaboravlja šta je rekla pa se uvaljuje u stare i nove laži i, Mića, Đedović i Janjuš moraju smišljati šta je ona htela da kaže. Afekat uvek "spašava" . Možda i "upali" ali, kod budala.Reče jednom da su se Asmin i ona mnogo voleli, sada kaže da ga nije mnogo volela i da nisu imali vremena da osete strast , teško joj bilo ostaviti ga...Urnebes od njenih izjava u pokušaju da sakrije svoje grehe i svoju prošlost. Sve to Janjuš vidi ali je odlučan da bude sa njom do kraja rijalitija i zna koliko bi moglo stići još poklona a kad se izađe napolje neki parovi dobiju i novca od svojih fanova. Janjuš je koristoljubiiv i proračunat a dobro je shvatio igru Filipa Cara iz prošle sezone. Anđelo ga sledi u proračunatosti i bit će na kraju netrpeljivosti i ljubomore kod ova dva para. Ko će koga zaprositi (lažno ) , ko će izdržsti duže da glumi, koga će na kraju Đedović izdati i napasti, koga će Mića upropastiti kao prošle sezone što je Anđelu upropastio svojim savetima i gurajući je u vezu sa Slavnićem? Bit će tu još spletki, hipotetičkih pitanja, laži i svsđa..., a pokloni i podrška će miriti zavađene. Voditelji se "vode" i sugerišu neke situacije (njima je to posao ), Mića i Đedović moraju opravdati honorar i boravak u rijalitiju (oni i nemaju pitanja gledalaca, nema ih ni u noći gledanja snimaka iako se ne gase i ogovaraju neprekidno ) i moraju "podržavati" , osporavati, napadati i smišljati šta da kažu ovi koji se sapletu o vlastite laži ( Ša, Miona, Aneli, Anita, Milja, kuma, Žana...).