U ŠIMANOVCE STIGLA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Usledila hitna REAKCIJA nakon skandala! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.02.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Specijalan paket stiže u Elitu samo zbog njega!

U ŠIMANOVCE STIGLA INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA: Usledila hitna REAKCIJA nakon skandala! (FOTO)

Foto: Printscreen

Danas su pažnju svih gledalaca privukli Nenad Aleksić Ša i Uroš Stanić svojim sukobom u rijaliti šou-programu "Elita". Reperovo divljanje i neprimeren rečnik nisu ništa novo, ali mnogi su zatečeni ponašanjem prema mladom tiktokeru, koji bi po godinama mogao biti sin.

Ovonedeljni vođa rijalitija Mensur Ajdarpašić stao je između njih dvojice kako bi smirio situaciju, a Uroš se povukao kako bi izbegao dodatni sukob sa Aleksićem. Inače, primetno je da je Stanić promenio svoje ponašanje od kako su se Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić pomirili.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić Elita

Naime, Uroš je očigledno klonuo od kako se Janjuš pomirio sa Anelom, a javnost često komentariše kako to nije fer s obzirom na to da se Uroš iskreno trudio da Marko dobije psa kojeg je oduvek želeo. Ipak, fanovi se nadaju da će se Urošu uskoro dogoditi nešto lepo.

Međutim, izgleda da se upravo to desilo, jer je na fan stranici posvećen mladom učesniku "Elite" osvanula fotografija na kojoj se može videti velikodušan paket. Slatkiši, kozmetika, patike i odeća su uredno zapakovani za Stanića, a kako se navodi u objavi, pokloni bi uskoro mogli da mu stignu na adresu imanja u Šimanovcima.

Republika

Foto: instagram.com/uros_stanic_fanpage

Pokloni za Uroša Stanića

- Poklon za Uroša odnesen u Šimanovce. Čekamo još samo da mu unesu - glasi saopštenje u objavi na pometnuoj fan stranici na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading