JANJUŠA RAZORILA JOŠ JEDNA SMRT: Stigla vest o iznenadnoj TRAGEDIJI, ne može da govori od BOLA! Ena slomljena (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.02.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pomena bratu Mihailu, Marko Janjušević Janjuš saznao za još jednu tragediju!

JANJUŠA RAZORILA JOŠ JEDNA SMRT: Stigla vest o iznenadnoj TRAGEDIJI, ne može da govori od BOLA! Ena slomljena (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

U Prijepolju je obeleženo 40 dana od tragičnog samoubistva Mihaila Janjuševića, najmlađeg brata učesnika rijaliti šou-programa "Elita", Marka Janjuševića Janjuša. Porodica je okupila kako bi odala počast preminulom Mihailu, a pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima, bivši košarkaš je otkrio zašto se njegova bivša supruga Ena nije pojavila na pomenu.

Naime, kako je Ena prisustvovala sahrani pokojnom bratu svog nekadašnjeg partnera, svi su očekivali da će prisustovati i jučerašnjem pomenu povodom 40 dana od Mihailove smrti, međutim, ona je izostala sa familijarnog groblja, ali kako je Janjuš naveo, iz opravdanih razloga jer je i nju zadesio smrtni slučaj.

- Ne bih ja da pričam o bivšoj supruzi, ali eto, imala je smrtni slučaj u Crnoj Gori, ne bih da pričam previše o tome - istakao je bivši košarkaš, pre nego što se vratio na imanje u Šimanovcima, preneo je Pink.rs.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Ena Janjušević imala smrtni slučaj

Podsećanja radi, Marko Janjušević Janjuš je nakon pomena istakao da obdukcija njegovog brata još uvek nije odrađena do kraja, ali bi to uskoro moglo da se desi, kada će, po svemu sudeći, on ponovo napustiti rijaliti "Elita".

Ništa još dok obdukcija ne bude odrađena, ja sam pokrenuo još neke postupke. Možda za 15-20 dana, tada ću i otići gde treba da odem jer sam ja to pokrenuo - rekao je Marko za pomenuti portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading