JANJUŠ ZAVRŠIO SA RIJALITJEM: Šok odluka saopštena u programu!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš presekao!

JANJUŠ ZAVRŠIO SA RIJALITJEM: Šok odluka saopštena u programu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita", Marko Janjušević Janjuš, nedavno je otvorio dušu i podelio sa ukućanima svoju bolnu priču o bratu koji je izvršio samoubistvo. U razgovoru sa ostalim učesnicima, Janjuš je istakao da ne namerava više da ulazi u rijaliti, te da planira da provede više vremena sa svojom ćerkom koja je već odrasla.

Naime, u svom izlaganju, bivši košarkaš je priznao da nije mogao ni da nasluti da će izgubiti mlađeg brata.

- Ja se sa mojim Mihajlom nikad nisam posvađao, sa ovim srednjim, iako smo istina generacija, dosta više smo se svađali, Mihajlu nikad ružnu reč nisam rekao i to mi sad sve prolazi kroz glavu, tu nema pravila. Šta sam sve u životu radio i gde sam išao, nikad nisam bio u teškim problemima, mene su se uvek plašili, brinuli se za mene, ali za njega se niko nije brinuo, nije bio taj tip. Ali eto, nikad ne znaš ko je u kakvim problemima i šta je kome u mislima - rekao je Janjušević, te dodao da je doneo odluku:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita

- Treba do leta da mu napravimo spomenik, muke su to, neko sa normalnom platom to sve ne bi mogao da isfinansira. Ne planiram da više ulazim u rijaliti, ćerka mi je velika već i stvarno moram malo više vremena da provodim sa njom.

Podsećanja radi, Marko Janjušević Janjuš se nedavno poverio cimeru Mensuru Ajdarpašiću o porodičnoj tragediji koja ga je zadesila krajem prethodne godine.

- Jao, šta nas snađe brate moj, jel ja moram da pričam o ovim stvarima ovde, kakva muka brate i ne mogu moram da sam normalan, razumeš ,da mi se majka ne sekira na sve muke kakve ima. Šta nas snađe moj brate, ne možeš da zamisliš, mnogo je to teško sve. Da se to desilo ne mogu da verujem, noćima nisam spavao i ne možeš da zamisliš da se to desilo. Da se nagrdimo tako, za ceo život muka. Neću ni da pričam šta je uzrok, jer ga ne zna niko ovde, samo znam kolika je to muka. I na kraju moraš da nastaviš da živiš i da zarađuješ za svoje, zato moram da budem tu, a glava mi je na trista strana. Ne možeš da zamisliš kakav je ovo pakao u glavi, 27 godina da neko ima i da se to desi, nije mi jasno uopšte - govorio je Janjuš.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading