POTRESNA SCENA U ELITI OD KOJE PODILAZI JEZA: Janjuš gleda u nebo i TRAŽI BRATA, rasuo se na komade (FOTO)

Autor:

Zadruga

14.01.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš traži brata, prizor ledi krv u žilama!

POTRESNA SCENA U ELITI OD KOJE PODILAZI JEZA: Janjuš gleda u nebo i TRAŽI BRATA, rasuo se na komade (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš, učesnik rijaliti programa "Elita", noćas nije mogao da pronađe miran san. Kako bi se izborio sa nesanicom, on je ustao pre svih ukućana i otišao ispred paba "Prijatelji". Tamo je pronašao utočište u paljenju cigare, možda kao pokušaj da pronađe neki vid olakšanja.

Situacija u kojoj se Janjuš našao nije bila laka, a njegovo emotivno stanje bilo je vidljivo na njegovom licu. Čini se da nije želeo da potraži pomoć od svojih cimerka i cimera, te je izabrao da se povuče i bude sam sa svojim mislima. U jednom trenutku, on je pogledao u nebo sa suzama u očima, a gledaoci su mišljenja da "traži pokojnog brata".

"Traži brata, jadan čovek", "Tuga, šta sve može da zadesi nekoga, ne poželeti nikome", "Kakva tragedija, saučešće porodice", "Ovo je da samo uzmeš da plaćeš, nema šta drugo", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš krajem prethodne godine doživeo je porodičnu tragediju, kada je njegov rođeni brat Mihailo izvršio samoubistvo vešanjem u svom iznajmljenom stanu u Beogradu. Nakon što je saznao tragične vesti, Janjuš je hitno napustio imanje u Šimanovcima i krenuo za rodno Prijepolje, gde se sahrana održala par dana kasnije.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš Elita

Nakon što je sahranio brata i proveo neko vreme sa porodicom, on se pre nekoliko večeri vratio u rijaliti i saopštio cimerima zbog čega ga nije bilo, a Belom kućom je zavladao tajac.

Verujem da ne znate, reci ću vam sta se desilo i zašto me nije bilo. Ne zapitkujte me puno, tu sam pa ćemo da vidimo. Najveća tragedija, izgubio sam brata. Družićemo se i pričati, toliko od mene. Vi slobodno nastavite, nemate šta više - rekao je Janjuš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

14.01.2024 14:55

Zaista mi je zao… ali trebao je traziti brata dok je bio ziv.. zao mi je. Zivot nema reprizu