OTKRIVAMO TAJNU O JANJUŠEVOM SATU: Bacio ga u RAKU da bude zauvek POVEZAN sa Mihailom, a vredi pravo bogatstvo (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.12.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj sat je Janjuš bacio u raku na sahrani svog pokojnog brata Mihaila kako bi zauvek bio povezan s njim!

OTKRIVAMO TAJNU O JANJUŠEVOM SATU: Bacio ga u RAKU da bude zauvek POVEZAN sa Mihailom, a vredi pravo bogatstvo (VIDEO)

Foto: Republika

Mihailo Janjušević, rođeni brat učesnika "EliteMarka Janjuševića Janjuša, sahranjen je u sredu, 27. decembra na Kolovratu u rodnom Prijepolju, nedaleko od porodične kuće, nakon što je nekoliko dana ranije pronađen mrtav u svom iznajmljenom stanu u centru Beograda. Njegova smrt mnoge je ostavila bez teksta, a malo je reći da je ispraćaj na večni počinak zaledio krv u žilama.

Naime, jedan od najpotresnijih momenata na sahrani pokojnog Mihaila bio je trenutak kada je Janjuš skočio na sanduk kako bi se oprostio od svog brata, a potom odlučio da kao poslednje zbogom skine sat sa svoje ruke i baci ga bratu u raku, da mu se nađe gore, na onom svetu.

- Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu - poručio je Janjuš i bacio svoj sat u raku.

Inače, kako saznajemo od pouzdanog izvora, radi se o satu skupocene marke "Hublot", koji je bivši košarkaš pazario u Nemačkoj, dok je držao kafić u Ofenbahu, i to za neverovatnih 5.000 evra.

- Radi se o specifičnom satu poznatog brenda "Hublot", koji vredi oko 5.000 evra. Koliko znam, Janjuš je ovaj sat kupio u Nemačkoj, tačnije u Ofenbahu, gde je držao kafe-restoran. Taj biznis mu je išao dobro nekih sedam, osam meseci, zaradio je dobre pare, te je zbog toga i odlučio da časti sebe skupocenom "čukom" - ističe dobor upućeni izvor za Republiku.

Republika

Foto: Republika.rs

Janjuš bacio skupoceni sat bratu Mihailu u raku

Podsećanja radi, nakon tragičnih vesti, Marko Janjušević Janjuš je hitno izveden sa imanja u Šimanovcima, a po izlazu ga je sačekala supruga Ena, koja mu je i saopštila šta se desilo sa njegovim bratom. Tokom sahrane, Janjušević se iznenanada bacio na Mihajlov sanduk i počeo da urla od bola, dok su svi okupljeni ridali i jecali.

Ti najlepši braco... Lepoto moja! Što ne reče nešto, brate moj? Joj, brate moj, kako ću ja bez tebe... Što mi ništa nisi rekao?! Prerano si otišao... Za sve što nije bilo kako treba, molim te, praštaj! Skočio bih za tobom dole - kukao je Marko dok se sahranjivao brata, koji inače sa njim nije ni bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali dok je bio živ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Janjuš Janjuš Elita Janjuš Zadruga janjuš brat janjušev brat Janjušev brat Mihailo janjušev brat se obesio Janjušev brat se ubio Janjušev brat slike Marko Janjušević Marko Janjušević brat Marko Janjušević Janjuš marko janjušević janjuš brat marko janjuš Mihailo Janjušević Mihailo Janjušević biografija Mihailo Janjušević instagram Mihailo Janjušević slike Mihailo Janjušević twitter Mihailo Janjušević sahrana Mihailo Janjušević godište Mihailo Janjušević Janjuš Mihailo Janjušević janjuš brat Mihailo Janjušević samoubistvo Mihailo Janjušević se ubio mihailo janjušević uzrok smrti Mihailo Janjušević smrt Mihajlo Janjuš Mihajlo Janjusević janjuš sahrana Janjuš sat

Komentari (2)

Loading
Sasa

29.12.2023 15:14

Sa pokojnikom ne ide u raku nista tudje...to je strasno sta je uradio.Zakopao sebe

Sava

29.12.2023 15:39

Tužno i teško za gledati i slušati. Teško je prihvatiti da nekoga vašeg više nema i da ga nikada više nećete videti, sresti, zagrliti, poljubiti i popričati sa njim. Nikada više nećete se zajedno radovati i smejati se, nikada više nećete zajedno sesti za isti stol i razmeniti sećanja ili planove za budućnost. Nikada više...Bolno je, tužno je ali, život nas vodi dalje, koračamo napred, živimo sadašnjost u kojoj se smestila i prošlost i neka lepa sećanja. Teško je ali se mora dalje. Zato, ne gubite vreme uzalud jer vreme je nenadoknadivo, volite se i družite sa vašim voljenima kojih jednom možda neće biti i nećete im moći reći ili pružiti ono šta ste propustili. Hrabro Janjuše, stisni srce i nastavi dalje. Upamti ds je vreme i najbolji lek i prijatelj a isto tako da je nekada vreme i kazna, otrov, nprijatelj... Do nas samih je kakvi ćemo mi biti prema njemu i kako ćenam ono uzvratiti. Iskreno saučeše porodici Janjušević.