JANJUŠEV TAJNI ZAVET: Zakleo se na Mihailovom GROBU, otkriven razlog POVRATKA u Elitu! GRIZE GA SAVEST!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš dao obećanje pokojnom bratu pre povratka u Elitu, zakleo se na njegovom grobu!

JANJUŠEV TAJNI ZAVET: Zakleo se na Mihailovom GROBU, otkriven razlog POVRATKA u Elitu! GRIZE GA SAVEST!

Foto: republika

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš nedavno se ponovo uselio na imanje u Šimanovicma nakon porodične tragedije koju je doživeo krajem prethodne godine, kada mu je rođeni brat Mihailo izvršio samoubistvo vešanjem u svom iznajmljenom stanu u Beogradu. Zbog cele situacije, učesnik "Elite" je napustio rijaliti, kako bi "svog mezimca", kako ga je zvao, ispratio na večni počinak u rodnom Prijepolju.

Tamo je, kako nam otkriva izvor blizak porodici koji je bio uz Janjuša sve vreme u najtežim trenucima, pred sam polazak nazad za Beograd i u rijaliti, još jednom posetio grob mladog Mihaila, te pred Bogom položio zakletvu koje će se držati do kraja života.

- Janjuš je posetio grob svog rođenog brata pre nego što je krenuo za Beograd i vratio se u "Elitu"... Hteo je još jednom da porazgovaraju i da se rastanu na neko vreme, jer ga je posećivao svaki dan. Tuga je to velika, cela porodica je skrhana, ne znaju gde biju nakon ove tragedije. Pre nego što je otišao nazad u rijaliti, Janjuš je došao na groblje i poljubio bratov krst i zapalio mu sveću, a zatim pogledao u nebo i zakleo se pred Bogom da će se vratiti u "Elitu" kako bi pokušao da ispravi ono što je godinama unazad radio - govori izvor za Republiku, te odmah nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Janjuš se vratio u Elitu nakon smrti brata Mihaila

- Hoće da se iskupi to što nisu pričali godinama, što nije bio tu za Mihaila kada su ga maltretirali na društvenim mrežama, da pomogne drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji... Zato je i Urošu odneo stvari, vidi gde je grešio sve ove godine i grize ga savest nakon svega što se izdešavalo. Teško mu je, doneo je odluku da ispravi sve što može. To mu je misija koje će se držati do kraja života.

Podsećanja radi, Marko Janjušević Janjuš istakao je pred kamerama da je prilikom ulaska u Mihailov stan video pokojnog brata, što je njegove cimere naježilo do kostiju.

Ne možeš da veruješ kada sam otišao da pokupim stvari od brata, ulazim u stan gde se sve to desilo... Brate, ko da je ispred mene... Ne možeš da doživiš taj osećaj, daleko bilo... To je brate... Kažu problemi, ljubavni... Ne daj Bože, brate, ali šta ćeš, moraš da živiš - ispričao je Janjušević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš se vratio u Elitu

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Tagovi

elita 7 zadruga 7 elita Zadruga 7 elita logo Zadruga 7 Elita najnovije vesti zadruga 7 učesnici Zadruga Elita Zadruga 7 Elita učesnici Zadruga 7 početak zadruga 7 Elita Zadruga 7 Milica Mitrović Instagram Elita uživo Zadruga 7 uživo Zadruga 7 učesnici uživo Zadruga 7 Elita uživo republika zadruga Republika Zadruga 7 Republika Zadruga 7 uživo Elita Elita 7 učesnici Elita 7 vesti Elita najnovije vesti Elita vesti Elita Zadruga Elita7 Zadruga Elita 7 zadruga elita najnovije vesti Zadruga Elita učesnici Zadruga 7 najnovije vesti Zadruga 7 vesti Elita 7 Zadruga zadruga uživo Elita 7 uživo Zadruga Elita uživo Elita 7 najnovije vesti Elita Zadruga učesnici Zadruga Zadruga najnovija vest zadruga najnovije vesti Zadruga najnovije vesti dana zadruga vesti vesti zadruga zadruga najnovije Zadruga 6 Zadruga 6 najnovije vesti novosti u Zadruzi Elita 7 uživo prenos Zadruga novosti Republika Elita Elita Republika zadruga republika Janjuš Janjuš Elita Janjuš Zadruga janjuš vesti janjuš najnovije vesti janjuš brat Elita Janjuš janjušev brat Janjušev brat Mihailo Janjušev brat se ubio Marko Janjušević Janjuš marko janjušević janjuš brat marko janjušević janjuš biografija Marko Janjušević Janjuš Elita marko janjušević janjuš zadruga Janjuš visina janjuš žena Mihailo Janjušević Mihailo Janjušević biografija Mihailo Janjušević slike Mihailo Janjušević twiter Mihailo Janjušević instagram Mihailo Janjušević smrt mihailo janjušević se obesio Mihailo Janjušević ubistvo zasto se ubio janjusev brat janjuš se vratio u elitu Marko Janjuš biografija

Komentari (0)

Loading