JANJUŠ PREVARIO NACIJU! Isplivao jeziv snimak, sve radi ZBOG PREGLEDA?! ŠOK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.01.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš priznao je da je cimeru Urošu Staniću kupio stvari samo zbog pregleda!

 

 

Marko Janjušević Janjuš nedavno se vratio na imanje u Šimanovcima i ponovo postao deo "Elite", nakon što je krajem prethodne godine napustio rijaliti zbog smrtnog slučaja u porodici, kada je njegov rođeni brat Mihailo izvršio samoubistvo vešanjem.

Po povratku pred kamere, Janjušević je sa sobom uneo i poklone, koje je predao cimeru Urošu Staniću, što je oduševilo milionski auditorijum, međutim, na društvenim mrežama je sada osvanuo snimak u kojem bivši košarkaš priznaje da je sve uradio zarad pregleda i simpatija kod publike.

- A ja i Uroš... Rekord svih rekorda ikada u rijalitiju! Ikada! Ne može da prebroje pregledi, po tri miliona, dva, svaki snimak na mrežama... Sve, naši razgovori, generalno naši klipovi su gledani, ne postoji ništa osim nas dvojice, samo listaš i gledaš, znaš ti šta je to... Ne mogu da vam objasnim! Majke mi, ne bih ja sam za sebe rekao nešto... Ludilo! Samo ću vam reći, misliš da bih ja jurio u ovom stanju da mu uzimam stvari da mi nije značio, i on meni, i ja njemu? Retko je naći takvu osobu... Kad pogledaš, koliko god on zna da bude kvaran, gledan je - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš priznao zašto je Urošu doneo stvari Elita

- On je za tobom kukao po ceo dan - ubacila se Kačavenda.

- Narod je zgrožen kako se ponašaju prema njemu ovde. Sve gledaju, on je najbezbolniji ovde. Misliš da bih se ja iscimao da nisam video... Pusti, brate, nemoj da se zaje*avamo - istakao je Janjušević, aludirajući na to da je pomogao mladom Staniću samo kako bi zadobio simpatije naroda.

Republika

Foto: printscreen

Janjuš dao stvari Urošu Elita

Podsećanja radi, nakon što je sahranio brata i proveo neko vreme sa porodicom, Marko Janjušević Janjuš se pre nekoliko večeri vratio u rijaliti i saopštio cimerima zbog čega ga nije bilo, a Belom kućom je zavladao tajac.

 

Verujem da ne znate, reci ću vam sta se desilo i zašto me nije bilo. Ne zapitkujte me puno, tu sam pa ćemo da vidimo. Najveća tragedija, izgubio sam brata. Družićemo se i pričati, toliko od mene. Vi slobodno nastavite, nemate šta više - rekao je Janjuš na ulasku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading