JANJUŠ OTKRIO PORAŽAVAJUĆU ISTINU O ENI: Nastao tajac u Beloj kući, svi u neverici (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči zatresle Elitu!

JANJUŠ OTKRIO PORAŽAVAJUĆU ISTINU O ENI: Nastao tajac u Beloj kući, svi u neverici (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Učesnik rijalitija "Elite", Marko Janjušević Janjuš, izazvao je veliku pažnju javnosti svojom nedavnom izjavom o prevari svoje bivše supruge Ene. On je otvoreno priznao da je prevario svoju suprugu više puta, otkrivajući detalje o njihovom odnosu i iznoseći svoje viđenje situacije.

Janjuš je, naime, istakao da ne veruje u "vezu bez obaveza" i da smatra da su svi učesnici rijalitija imali slične odnose, a da je pitanje šta kome više odgovara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita

- Veza bez obaveza ne postoji, mi smo se ovde većinom svi pr*ali, a da nismo bili u vezi. Svi smo mi ovde imali taj odnos pitanje je šta kome više odgovara. Na primer, meni je na leto više odgovaralo da p*cam, sada mi više odgovara da sam u vezi. Nije niko od nas rekao da nije imao takve odnose, prvo se ulazi u s*ksualni odnos, ako se nastavi to onda je to veza. Muškarci većinom samo razmišljaju o se*su, ali moram reći da žene uvek više ispaštaju i ispadaju nemoralnije. Ja sam u svom braku bio švaler i jednostavno sam takav. Sada bih u vezi voleo da budem normalniji - rekao je bivši košarkaš, a učesnici za crnim stolom su ga nemo posmatrali dok je iznosio svoje mišljenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita

Podsećanja radi, bivša supruga poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, Ena Janjušević, nedavno se našla u centru pažnje kada je procurila njena golišava fotografija. Ono što je posebno zapaljivo jeste činjenica da ju je u izazovnoj pozi slikao misteriozni muškarac čiji identitet i dan danas ostaje nepoznat.

Međutim, od momenta kada se ova fotografija pojavila na internetu, komentari ne prestaju, a ponovo se dovelo u pitanje da li su Ena i Janjuš i dalje zajedno ili održavaju dobre odnose samo i isključivo zbog ćerke Krune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Đura pandur

25.01.2024 20:15

Ova Ena je blag0 rečeno nikakva. Ameli je ya nju bomba

neda

28.01.2024 17:47

sta reci za ljude bez obrazovanja rada postovanja i ljubavi samo u rupi i da cute ali cime se pametan stidi lud se ponosi uvek bilo bice i ostace i nikada nece shvatiti razliku izmedju coveka i zivotinje nazalost zato su tu gde jesu