JANJUŠ UŽIVO NA PINKU OTKRIO MOTIV SAMOUBISTVA BRATA: Zbog ovoga je Mihailo sebi ODUZEO ŽIVOT, tuga do neba!

Autor:

Zadruga

16.01.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne reči Marka Janjuševića Janjuša kidaju dušu na komade!

JANJUŠ UŽIVO NA PINKU OTKRIO MOTIV SAMOUBISTVA BRATA: Zbog ovoga je Mihailo sebi ODUZEO ŽIVOT, tuga do neba!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika

Akutelni učesnik rijaliti programa "Zadruga" Marko Janjušević Janjuš vratio se na imanje u Šimanovcima nakon što je krajem prethodne godine izgubio i sahranio rođenog brata Mihaila, koji je oduzeo sebi život vešanjem u iznajmljenom u stanu u Beogradu.

Janjuš je večeras gostujući u emisiji "Amidži šou" otvorio dušu o pokojnom bratu, te otkrio koji je po njegovom mišljenju bio motiv njegovog samoubistva.

- Ne postoji problem u ovoj državi Srbiji i Crnoj Gori, u Beogradu, da ga ja ne mogu rešiti! Mislim da je samo u pitanju glava, da je samo prebacio... Nešto mu je kvrcnulo. Bio sam u kontaktu sa njegovim najboljim drugom i drugaricom, nikome nije jasno šta se desilo. Hajde što meni nije bilo jasno, koji nisam bio u kontaktu sa njim, ali majci da nije jasno s kojim je bio u kontaktu svaki dan, drugu, drugarici... Niko nije znao šta je, trebalo je da mi kaže, sve bih rešio - istakao je bivši košarkaš s knedlom u grlu uživo u emisiji, te dodao:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Janjuš Amidži šou o bratu Mihailu

- Ne verujem da su u pitanju negativni komentari na društvenim mrežama. Možda se to i dešavalo, ali ne verujem da je to razlog. Reci ako te neko dira, pomogao bih mu. Glava je to...

Podsćenja radi, Janjuš je otkrio kada je poslednji put video svog pokojnog brata Mihaila.

- Njihove teorije da sam ja bio u svađi, da sam ga se odrekao, nikada u svađi nisam bio sa njim, nismo se posvađali nikada, niste uputili jednu ružnu reč. Jeste da sam bio odvojen, ali sam i od ćerke odvojen zbog rijaltija, videli smo se poslednji put kod sestre kada je došla iz Kanade. Ja sam posle otišao u Crnu Goru, malo na more, otišao za Nemačku, pa direktno ovde, putevi su nam se razišli, ali sve mi se onako vratilo od prvog dana - tvrdi Janjušević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rada

17.01.2024 02:23

Ljencuga jedna, sada na smrti brata zaradjuje pare, propalitet, sto nije nasao posao pa radio nesto nego place tu na tv, koliko znam pricao je da nije bio s njim u dobrim odnodima.

Odgovori 11 2