JANJUŠU POKOJNI BRAT OTKRIO ŽELJU U SNU: Potresno priznanje tera JEZU U KOSTI, ovo je jedini LEK za njegovu bol!

Autor:

Zadruga

27.01.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči Marka Janjuševća Janjuša o bratu Mihailu lede krv u žilama!

JANJUŠU POKOJNI BRAT OTKRIO ŽELJU U SNU: Potresno priznanje tera JEZU U KOSTI, ovo je jedini LEK za njegovu bol!

Foto: printscreen/instagram.com

Akutelni učesnik rijaliti programa "ElitaMarko Janjušević Janjuš vratio se na imanje u Šimanovcima nakon što je krajem prethodne godine izgubio i sahranio rođenog brata Mihaila, koji je oduzeo sebi život vešanjem u iznajmljenom u stanu u Beogradu.

- Znaš ti kako je lep bio, meni i dalje ništa nije jasno. Doneću ti njegovu sliku da vidiš kako je bio lep... Ja ne mogu da verujem da je sve to istina. Malo kad sam ovde, pa skrenem misli, sa tobom i sa ljudima drugim, ali opet konstantno mi on dolazi u snove - otkrio je bivši košarkaš svojoj partnerki, a zatim spomenuo i drugog brata, Borisa:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli pričaju o Mihailu Janjuševiću

- Kad bi se bar moj brat Boris oženio, ima 35 godina i imao je curu do skoro. Kad bi on dobio dete bilo bi lakše dosta. Kad budem izašao srediću mu ceo sprat, i kad bi mogao da dobije dete bilo bi mi lakše. Da se to desi bio bi to jedini lek. Uništio ga je Beograd, slomio ga je skroz, ovaj život i ovaj ritam...

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Elita 

Inače, Marko Janjušević Janjuš nedavno je pričao sa Aneli Ahmić o pomenu njegovog pokojnog brata Mihaila Janjuševića, budući da se uskoro navršava 40 dana od njegove smrti. On je tada otkrio da će ponovo napustiti "Elitu".

Videću, četvrtak da krenem negde oko podneva, nema šanse da krenem u petak ujutru. Ja ću to reći, ma kakvi. Šanse nema... Taman tu noć u četvrtak veče da stignem, ako stignem tamo negde, da krenemo sutradan u podne - istakao je bivši košarkaš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading