JANJUŠ HITNO HOSPITALIZOVAN! Tokom noći NAPUSTIO Elitu, evu u kakvom je stanju (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.01.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš hitno napustio Elitu!

Aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita", Marko Janjušević Janjuš, prethodne večeri hitno je hospitalizovan. Naime, bivši košarkaš se nakon boravka u bolnici vratio na imanje u Šimanovcima, te svojoj partnerki Aneli Ahmić otkrio detalje svog zdravstvenog stanja.

- Gde si bio? - pitala je Aneli. 

- U bolnici, gde ću drugo biti - otkrio je Janjušević.

Republika

Foto: printscrreen

Janjuš završio u bolnici

- Šta je bilo, šta si radio u bolnici? - zbunila se Ahmićeva.

- Bilo mi je loše, imao sam pritisak, gde ću drugo nego u bolicu - rekao je Janjuš hladno, koji je ranije već pokazao da mu stres izaziva zdravstvene probleme.

Podsećanja radi, Marko Janjušević Janjuš doživeo je porodičnu tragediju krajem prethodne godine, kada je njegov rođeni brat Mihailo izvršio samoubistvo. Bivši košarkaš je tada hitno napustio rijaltii "Elita" u pratnji pripadnika obezbeđenja, te se zajedno sa suprugom Enom i tetkom uputio u rodno Prijepolje, gde ga je dva dana kasnije sahranio.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram

Janjušev brat Mihailo se ubio

On je nedavno otkrio koji je po njegovom mišljenju bio motiv njegovog samoubistva.

Ne postoji problem u ovoj državi Srbiji i Crnoj Gori, u Beogradu, da ga ja ne mogu rešiti! Mislim da je samo u pitanju glava, da je samo prebacio... Nešto mu je kvrcnulo. Bio sam u kontaktu sa njegovim najboljim drugom i drugaricom, nikome nije jasno šta se desilo. Hajde što meni nije bilo jasno, koji nisam bio u kontaktu sa njim, ali majci da nije jasno s kojim je bio u kontaktu svaki dan, drugu, drugarici... Niko nije znao šta je, trebalo je da mi kaže, sve bih rešio - istakao je bivši košarkaš s knedlom u grlu uživo u emisiji "Amidži šou", te dodao:

- Ne verujem da su u pitanju negativni komentari na društvenim mrežama. Možda se to i dešavalo, ali ne verujem da je to razlog. Reci ako te neko dira, pomogao bih mu. Glava je to...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading