PORAŽAVAJUĆA ISTINA O OBRAZOVANJU ANELI AHMIĆ: Evo šta je završila od ŠKOLE - neće vam biti DOBRO!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava Aneli Ahmić boli koliko je glupa!

PORAŽAVAJUĆA ISTINA O OBRAZOVANJU ANELI AHMIĆ: Evo šta je završila od ŠKOLE - neće vam biti DOBRO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna sezona "Elite" donela je sa sobom brojne kontroverze, a jedna od njih je i priča o Aneli Ahmić koja je tvrdila da ju je suprug ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević. Mnogi su se zapitali ko je zapravo Aneli i čime se bavila pre nego što je postala deo rijalitija. U razgovoru sa Markom Janjuševićem Janjušem, starleta je otkrila da nema formalno obrazovanje i da joj je novac veoma bitan, što je izazvalo dosta pažnje javnosti.

Naime, na pitanje u koju školu je išla i koje obrazovanje je stekla, Ahmićeva je mnoge ostavila u šoku nakon svog priznanja pred kamerama.

Nikoju! Ja imam nikoju školu - izjavila je Aneli jednom prilikom, te kod milionskog auditorijuma izazvala različite reakcije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

Mnogi su prvobitno sumnjali da se učesnica "Elite" samo šali kada je otkrila istinu o svom obrazovanju. Međutim, Aneli je ostala dosledna toj izjavi i više nije spominjala obrazovanje tokom trajanja rijalitija.

Podsećanja radi, nakon što se Janjuš vratio na imanje u Šimanovcima, Aneli je doživela emotivni kolaps, posebno nakon što je saznala da su bivši košarkaš i Maja Marinković završili u krevetu. Ova situacija dodatno je zakomplikovala odnose unutar rijaliti kuće, a Ahmićeva je započela tihi rat sa Marinkovićevom.

- Zato ti i stižu tužbe, pokazala si koliko si brižna majka - poručila je Maja Aneli.

- Šteta što tvoja nije bila toliko brižna. Pričajte, ko je*e ovu - uzvratila je Aneli.

- Tebe Janjuš više neće je*ati. Šteta što nisi bila tu, da vidiš naš snimak - provocirala je Maja.

- Pa, ne mora - rekla je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

Loading
Snezana

20.01.2024 12:09

Tako i deluje. Bas tako!

Odgovori 12 2
Vidi se

20.01.2024 12:31

Vidi se i čuje da je neobrazovana (jedino joj dobro idu svađe i prostačko vređanje ). Kakva sramota i poniženje. Zna li ona u kojem veku živi ? Danima je Mićo i Đedović podučavaju šta i kad treba reći ali ona ne može da zapamti skoro ništa. Jedino je upamtila Mićin savet da kaže za Alena da je majka to rekla samo zato što nije volela Janjuša i Janjuš će "progutati" tu priču. Baš zanimljivo! 31. 12. majka ne voli Janjuša a šalju mu cveće za sahranu brata, uključuju dete u video poziv i primaju novac od Janjuša da kupe poklon detetu. Kaksv blam i kakve laži majke i sestre. Sve se desilo u nekoliko dana, od pozdrava za Alena do prihvatanja novca od Janjuša. Ko je ovde glup, lud ...? Ko laže?

Odgovori 10 8
Bata Laki

20.01.2024 13:48

Ima školu prostitutsku made in Bujanovac istu onu koju ima i njena koleginica sa posla Aljeks. Ne samo što je glupa i neobrazovana već je i ružna, tako da nema ni jedan adut ...

Deset u pola

20.01.2024 15:55

Ja znam bezbroj fakultetski obrazovanih bez posla ,dok posao voditelja obavljaju Dalila ,Tara,Milica,Sanja ,ne zna se koja je gora od koje.Nekada je to bio prestizan poziv za koje je trebalo visoko obraozvanje ,poznavanje nekoliko stranih jezika a sada ih kupe iz rijalitija.Tako da je Aneli bila najiskrenija.Ako su nekome sudjene pare on ce ih zaraditi i bez osnovne skole.U Bosni mesar najbogatiji covjek regiona.