JANJUŠA MORBIDNE SCENE PROGANJAJU U ELITI: Zbog jednog DETALJA o pokojnom bratu ima CRNE MISLI!

Autor:

Zadruga

20.01.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš doživljava traume u rijalitiju zbog smrti rođenog brata!

JANJUŠA MORBIDNE SCENE PROGANJAJU U ELITI: Zbog jednog DETALJA o pokojnom bratu ima CRNE MISLI!

Foto: printscreen/instagram.com

U toku emisije "Pitanja novinara", prvi učesnik koji je stao pred sedmu silu bio je Marko Janjušević Janjuš. Bivši košarkaš je emotivno progovorio o svojoj teškoj životnoj situaciji, posebno naglašavajući da se i dalje bori sa gubitkom mlađeg brata Mihaila, koji je izvršio samoubistvo. Otvoreno je priznao da se oseća loše i da se teško nosi sa traumom, ističući da pokušava da to prikrije u rijalitiju.

Osim toga, Janjuš se osvrnuo na svoj odnos sa Aneli Ahmić i njihov raskid, kao i na njeno nedavno napušanje rijalitija "Elita".

- Video sam da nije tu, zabrinuo sam se. Imam i traumu od te kapije, zbog cele ove situacije. Loše se osećam, Darko, iskreno. Kad sve saberem, ne osećam se dobro, ali sam ti rekao, borim se sa svim i svačim. Nisam dobro, niti to mogu da budem, ali to je normalno, jer je sve sveže, vreme leči sve, ali neke stvari se nikada neće zalečiti. Navikneš samo da živiš sa nekim stvarima. Nikad ti neće biti sjajno, tako i ovde. Najteže mi je kad sam sam. Samo mi je bitno da se ne priča o toj situaciji, neka se priča o svemu drugom - govorio je Janjuš iskreno.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita

Tokom njegovog emotivnog izlaganja, Ahmićeva je pažljivo slušala, pokazujući razumevanje za njegove teškoće. Nije ga prekidala, već je svojim postupkom pokazala podršku i saosećanje prema njegovim osećanjima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

Podsećanja radi, Marko Janjušević Janjuš je nedavno pred kamerama javno progovorio o svom gestu na sahranu svog brata koji je mnoge rasplakao i naježio do kostiju.

Kad sam se oprostio od svog brata, bacio sam svoj sat u kovčeg i rekao da ću misliti na njega, kada se kazaljke spoje. Sad kad pogledam na sat, uglavnom su kazaljke spojene - istakao je bivši košarkaš u "Eliti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading