ANELI PALA U ZABORAV: Nova ljubav u Eliti, da li je moguće?! DOHVATILI SE pred svima (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

14.01.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sevaju varnice u Beloj kući!

ANELI PALA U ZABORAV: Nova ljubav u Eliti, da li je moguće?! DOHVATILI SE pred svima (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

Poslednjih dana, dešavanja u rijaliti programu "Elita" su uzburkala javnost, posebno kada je reč o ljubavnim spletkama među učesnicima. Nakon povratka Marka Janjuševića Janjuša, Aneli Ahmić i Danijel Dujković Munjez su doživeli neočekivan obrt. Umesto očekivane romantične idile, Munjez se našao u centru pažnje zbog svojih novih društvenih interakcija.

Naime, na snimku koji je munjevitom brzinom obišao društvene mreže, Munjez je uhvaćen u flertu sa Slađom Lazić, poznatijom kao Poršelina. Ovi prizori nisu prošli neprimećeno, te su mnogi gledaoci počeli da spekulišu o novoj ljubavnoj priči u Beloj kući. Iako Lazićeva nije dala zeleno svetlo za ovu romansu, ova nova situacija je definitivno izazvala veliku pažnju javnosti.

Sa druge strane, Aneli Ahmić je zatečena novonastalom situacijom. Nakon navodnih simpatija prema Munjezu, ova neočekivana promena je sigurno izazvala brojne emocije kod nje. Kako će se Aneli postaviti u svetlu ovih novih dešavanja, ostaje da vidimo u narednim danima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš nedavno se ponovo uselio na imanje u Šimanovicma i postao deo rijaliti progama "Elita", nakon porodične tragedije koju je doživeo krajem prethodne godine kada mu je rođeni brat izvršio samoubistvo. Zbog cele situacije, slomljena je i Aneli Ahmić, koja ne može dođe sebi nakon razgovora s njim.

Meni je ovde jako teško, zbog njega mi je bilo katastrofa. Ne znam kako prebroditi sve ovo, rekao mi je da je svašta saznao za mene, ja nisam znala šta da kažem. Ja sam mu rekla da sam ga sanjala za cveće on ćuti sve vreme, samo mi je rekao da ja plovim svojim putem, on svojim i to je to. Teško mi je da ga gledam kao nekog neznanca, ne tražim ja od njega da budemo u vezi ili bilo čemu, ali volela bih biti pored njega, samo da ćutim i da ga gledam. Rekao mi je samo za robu da pokupim i onda se nadovezao na ostalo što je rekao. Sad mislim da ću biti dosadna ako ga budem obilazila, smaraću ga, biću naporna - istakla je Ahmićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading