ANELI PRETILA DA ĆE DA SE POVREDI! SKANDALOZNE SCENE POSLE HAOSA S JANJUŠEM! Jedan cimer krišom prišao da je teši!

Autor:

Zadruga

13.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraš da se smiriš zbog sebe i zbog deteta koje imaš napolju. Nije dobro da se ovako ponašaš. Nemoj da sekiraš sve kod kuće, ajde polako se smiri, pričap je Uroš.

ANELI PRETILA DA ĆE DA SE POVREDI! SKANDALOZNE SCENE POSLE HAOSA S JANJUŠEM! Jedan cimer krišom prišao da je teši!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Aneli Ahmić ne dolazi sebi otkako se posvađala sa partnerom Markom Janjuševićem Janjušem, pa se sada osamila i pričala koliko se ne oseća dobro. Njoj je odmah prišao Uroš Stanić, a ona mu se sve vreme jadala kako joj više nije doživota.

- Ne mogu da shvatim da on meni posle ovoliko vremena priređuje cirkus! Čime sam ja ovo zaslužila? Time što sam sve vreme pored njega i tu za njega? Ove dro*e s kojima je bio to nikada u životu ne bi uradile! Nije mi dobro povrediću se, konstantno se povređujem i puštam njega da mi isto radi - urlala je Aneli, a Uroš je smirivao:

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli i Uroš dok je tešio na sofi

 

- Moraš da se smiriš zbog sebe i zbog deteta koje imaš napolju. Nije dobro da se ovako ponašaš. Nemoj da sekiraš sve kod kuće, ajde polako se smiri!

Inače, Marko Janjušević Janjuš pozeleneo je od muke kada mu je Aneli Ahmić rekla da je pretpostavila da je njen bivši suprug Asmin Durdžić gostovao u petak u emisiji ,,Pitanja novinara". 

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjušević je počeo da urla na Aneli, a ona se sve vreme pokušavala izvući iz situacije u trenutku izmišljajući nova opravadnja, koja su bivšeg košarkaša sve više i više nervnirala. 

- Instikt mi je govorio da je tamo! Nisam znala, osećala sam da je tamo - urlala je Aneli, pa nastavila:

- Ti si sad našao u kameru, mislila sam da je ona tamo, njegova cura(Stanija), kamera me je pratila, pa sam pomislila, osećala sam nešto - urlala je Ahmićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading