MOTAJ KABLOVE, GASI INTERNET: Ša poroglasio sebe najjačim frajerom u Eliti, zbog lepote mu nijedna devojka ne može odoleti!

Autor:

Zadruga

02.05.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je svojim izlaganjem izazvao totalnu pometnu, hit snimak kruži internetom.

MOTAJ KABLOVE, GASI INTERNET: Ša poroglasio sebe najjačim frajerom u Eliti, zbog lepote mu nijedna devojka ne može odoleti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

U "Elitu" je juče ušetao Darko Tanasijević, koji je malo propitao učesnike na temu prijateljstva i osobina koje bi voleli da poseduju, a na red je došao i Nenad Aleksić Ša, koji je, iz nekog razloga, juče pucao od samopouzdanja, pa je tako naglasio da ne veruje u muško-ženska prijateljstva, jer je malo verovatno da se on ne svidi devojci sa kojom provodi vreme, s obzirom na njegov izgled, karijeru i harizmu:

- Iskreno, kada neko izgleda ovako kao ja, uspešan je kao ja, ima karijeru... Malo je verovatno da će imati pravu prijateljicu. Ne kažem da je nemoguće, ali malo verovatno - pohvalio je sebe Nenad Aleksić Ša, a ovo njegovo izlaganje je vrlo brzo postalo viralno.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša

Kako neretko istakne reper, on totalno zaboravi ko je i kakvu karijeru ima iza sebe, ali, po mišljenju mnogih, sada je sebe precenio, s obzirom da nije imao uspešne veze i da mnoge devojke nisu oduševljene njegovim ponašanjem u vezi. 

- Ja stalno pričam da sam srećan, ali da sam nesrećan za stolom. Ja sam na debati poludeo zbog onoga što je rečeno. Ja gledam njoj da udovoljim, i ona mi je najbitnija - rekao je Ša.
 
- Kako to, Ša, ti si njoj prebacivao Rajačića, Aleksu, lika iz obezbeđenja? Miona je pominjala kakav je Tomović, da je dobar u se*su - upitao je Milan.

- Ja nisam pominjala Tomovića i se*s. Pričali smo Đedović i ja i on me je pitao za Tomovića da li smo imali nešto, ja sam rekla da smo se poljubili i da smo se čuli. Ja sam rekla za roditelje da su se moji roditelji bunili zbog Nenada, a nisu se bunili za Tomovića. Rekla sam da je glupo i sramota što moji gledaju se*s Stanislava jer je sada druga devojka, a bila sam ja sa njim - dodala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
dušanka

02.05.2024 16:53

Taj čovek definitivno nije normalan...

Cilka

02.05.2024 17:28

Plus pilece nogice