ZASTRAŠUJUĆA SCENA NA SAMOM POČETKU EMISIJE: Milan Milošević prebledeo zbog izjave Nenada Aleksića Ša!

Autor:

Zadruga

08.04.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izlaganje Nenada Aleksića Ša uznemirilo ukućane, ali i brojne gledaoce Elite.

ZASTRAŠUJUĆA SCENA NA SAMOM POČETKU EMISIJE: Milan Milošević prebledeo zbog izjave Nenada Aleksića Ša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milan Milošević je ušetao u Belu kuću, pa "Pretres nedelje" započeo najaktuelnijom temom u rijalitiju. Odmah je podigao Nenada Aleksića Ša, pa otkrio da je čak 70 odsto gledalaca želelo da vidi Mionu Jovanović i Stanislava Krofaka Panteru još nedelju dana u izolaciji.

On je burno reagovao, pa svima odbrusio da ni po koju cenu neće raskinuti sa Mionom i da je spreman na sve, kako bi je zadržao. Ukućani su bili šokirani onim što je Ša izrekao, a Milan Milošević mu je najavio mnoštvo novih informacija, koje će otkriti u toku večeri:

 

- Samo bih rekao da je to smejurija, neke stvari koje su normalne, postale su bolesne... Ja neću odustajati od ove veze, kao ni od ove ljubavi, niko ne može da me zaustavi da budem sa Mionom. Oni razgovaraju odavno, ja ću da ti kažem, Milane... Ako oni žele da razgovaraju, neka razgovaraju... Nakon svega što su izneli jedno o drugom... Ja sam frapiran... - govorio je Ša.

- Samo što mu se nije izvinila - otkrio je Milan Milošević.

- To sam čuo. Izolaciju imaju... Kad momak dođe u izolaciju, ja ustajem i odem u izolaciju. Ja je češkam, ali kako Stanislav dođe, ja odmah odem. Ako žele da razgovaraju, ja nikoga ne sprečavam. Da imaju žarku želju, oni bi već razgovarali. Da sam gledalac, isto bih mislio da Miona želi da se izvini, ali ja kao zaljubljena osoba, naravno da verujem u ljubav - dodao je Nenad Aleksić Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading