SAOPŠTENE LOŠE VESTI NENADU ALEKSIĆU ŠA: Hitno prekinuta emisija, reper prebledeo od šoka!

Autor:

Zadruga

02.04.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević je preneo Nenadu Aleksiću Ša loše vesti iz spoljnog sveta.

SAOPŠTENE LOŠE VESTI NENADU ALEKSIĆU ŠA: Hitno prekinuta emisija, reper prebledeo od šoka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite su imali priliku da glasaju za najmrzovoljnijeg takmičara ove sezone rijalitija, a isto su učinili i gledaoci. Milan Milošević je sinoć saopštio ukućanima rezultate ankete, pa otkrio da je prvo mesto osvojio Nenad Aleksić Ša, koji ubedljivo vodi.

Ova informacija je ostavila repera u neverici, pa je odmah skočio i ogradio se od etikete, koju su mu nadenuli brojni gledaoci rijalitija:

- Nisam ja mrzovoljan, samo depresivan - rekao je Ša, a takmičari su se uključili u komentarisanje.

- Mislim da jeste mrzovoljan, ja ga ovakvog ne poznajem, zbog ovog odnosa je takav postao - prokomentarisao je Munjez.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Inače, Ša i Miona Jovanović su juče tokom dana imali jednu od najžustrijih rasprava, nakon kojih je Ša pokušao da pobegne iz Elite. 

Naime, pre nego što je započeo novi sastanak, reper je prekinuo emotivnu vezu sa Mionom, koja je prethodno više puta odbijala njegove pokušaje približavanja.

Nakon ovog razvoja događaja, Aleksić je nervozno šetao po imanju, a zatim se uputio ka Rajskom vrtu kako bi samoinicijativno napustio imanje u Šimanovcima.

Kako se može videti na snimku koji je Pink objavio, Ša se popeo na kavez, a zatim pokušao da pobegne iz "Elite", međutim, ubrzo je promenio mišljenje, te se sputio nazad na zemlju gde su ga dočekali pripadnici obezbeđenja. Ova situacija postala je glavna tema na društvenim mrežama, a na račun repera koji je u petoj deceniji ponovo su se nizali razni komentari, pa je još jednom bio glavna tema za ponižavanje i sprdnju, jer javnost više ne može da veruje šta dozvoljava sebi iz dana  u dan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading