MILJANA ĆE SVISNUTI OD MUKE: Zola hitno stigao u Beograd, pa progovorio o VENČANJU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva bi poludela da se njen bivši dečko nalazi samo par kilometara od nje!

MILJANA ĆE SVISNUTI OD MUKE: Zola hitno stigao u Beograd, pa progovorio o VENČANJU! (FOTO)

Foto: TikTok.com, Društvene mreže

Miljana i Zola

Bivši učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola diskvalifikovan je iz rijalija pre nekoliko meseci, a od tada živi i radi u inostranstvu. Sinoć je iznenadio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram kad je objavio da se vratio u Beograd.

Republika

Foto: Instagram.com

Zola otkrio da se vraća u Beograd

Naime, Zola je prvo uslikao svoju avionsku kartu i otkrio da stiže u Beograd, a potom se oglasio iz naše prestonice uz vrlo zanimljivu poruku.

- Tamo u nekom dalekom gradu, imao mladoženja mladu - napisao je Čolić i stavio emotikon sa dva roze srca.

Republika

Foto: Instagram.com

Zola stigao u Beograd

Inače, Miljana Kulić je nedavno saznala da Zola treba da stane na "ludi kamen", nakon čega je počela da pravi neviđeni haos u rijalitiju. 

Njena majka Marija Kulić nedavno je objavila pismo, koje je Zola napisao Miljani pre diskvalifikacije.

- Ponekad pomislim da je sve ovo san, ponekad sumnjam da samo u snovima čovek može da ima nekog za koga veruje da je toliko savršen kao ti. Kao što napisah, ponekad pomislim, ponekad verujem, ponekad sumnjam, ponekad želim, ponekad to osećam, ali svakenoći pre nego što zaspim sam zaista sam siguran u to. Prošlo je brzo ovih 90 dana, kao što znaš u životu sve što je lepo brzo prođe, ali moj osećaj je da naša ljubav neće nikada proći, naša ljubav je mnogo jaka, velika, pomalo čudna, ali baš zbog toga ja sam siguran da je večna. Ti si neko za koga sam ceo svoj život želeo da se borim, ti si neko koga svaki dan želim da osvajam bez obzira što te imam, ali isto isto tako su ti neko ko je moj život učinio posebnim. Oduvek sam mislio da je zalazak Sunca nešto najlepše, ali onda si se pojavila ti, Miljana - moja slatka rana i dokazala mi da od tebe ništa na svetu nema lepše. U ovih 90 dana smo imali lepih, a i tužnih trenutaka, a ja sam neo ko pamti samo ono lepo i ovom prilikom želim da ti se zahvalim što si mi pokazala ovoliko ljubav. Hvala ti za svaki pogled tvoj upućen ka meni jer je imao težinu da ova ova ljubav bude velika, hvala ti za svu pažnu ovog sveta koju si mi poklanjala, hvala ti, ljubavi, što si moja. Izvini ako te nekad zabole noge, ali zaista neprestano koračaš mojim mislima... Tvoj Zola - stoji u pismu koje je Čolić napisao.

Republika

Foto: instagram.com

Marija Kulić objavila Zolino pismo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading