TRUDNA MILJANA KULIĆ: Tvrdi da je dete ZOLINO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.04.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" pokazala test za trudnoću, tvrdi da je ostala u drugom stanju!

TRUDNA MILJANA KULIĆ: Tvrdi da je dete ZOLINO! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić tvrdi da je ponovo u drugom stanju. Naime, na društvenoj mreži Instagram pojavio se snimak, na kom Miljana ide po Beloj kući i pokazuje u kameru test za trudnoću.

- Dve crte. Nisam budala - poručila je Kulićeva u kameru, dok je pokazivala test za trudnoću.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

Miljana Kulić pokazuje test po Beloj kući

Miljana je kasnije navela Bojani Pavlović da je u poslednje vreme imala odnose samo sa Lazarom Čolićem Zolom, dok je one sa Darijanom Radomirovićem lažirala.

Publika popularnog rijalitija ostala je u šoku nakon Miljaninih tvrdnji. Ispod objave nizali su se komentari zaprepašćenih korisnika gorepomenute društvene mreže, koji nisu mogli da veruju da je Miljana ponovo sebi dozvolila da zatrudni, nakon nekoliko abortusa koje je imala. Sa druge strane, postoje i oni koji misle da je Miljana lažirala test, kako bi izašla iz rijalitija.

"Darijan kao priplodni bik, ide okoli i pravi decu, a Miljana ko krmača, više puta u toku godine trudna", "Sad će ona reći da je Zolino", "Ovoj na silu treba ugraditi spiralu, odvratna je", "Zašto joj Marija ne ugradi spiralu? Stvarno je neodgovorna. I ona, i ovi degenerici što joj prave decu", "Tvrdi da je Zolino. Kaže joj Bojana da je imala odnose kad se vratila, ona kaže da je samo glumila. Hoće tuđe dete da uvali Zoli", "Koja je ovo tuga i žalost", "Sad će ponovo da abortira", "Laže da bi je izveli napolje", "Laže, sprema se da ode, imala je test spreman", samo su neki od komentara šokiranih korisnika društvene mreže Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading