MILJANA NAPASTVOVALA DARIJANA: Zaskočila ga otpozadi, kamera uhvatila ŠOK SCENU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavne igrarije u rijalitiju nemaju kraja!

MILJANA NAPASTVOVALA DARIJANA: Zaskočila ga otpozadi, kamera uhvatila ŠOK SCENU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas je na društvenim mrežama izazvala pažnju vest o tome kako je Miljana Kulić odlučila da kasnije legne, te je otišla u svoj krevet sa Darijanom Radomirovićem. Nakon što su legli, Miljana je počela da ga obasipa nežnošću, ležeći na njemu, grleći ga i ljubeći. Pitanje koje se postavlja jeste da li će ovog puta doći do vrele akcije ili je u pitanju samo prijateljsko druženje.

Naime, kako se može videti na video-snimku, dok je učesnik "Elite" ležao na stomaku u krevetu, Kuliećva ga je otpozadi  zaskočila, a zatim je usledila serija sočniih poljupaca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana zaskočila Darijana

Inače, odnos Miljane Kulić i Darijana Radomirovića već neko vreme intrigira javnost. Njihova bliskost i česte provokativne situacije izazivaju različite spekulacije. Mnogi prate njihovu interakciju sa znatiželjom i pokušavaju da protumače prirodu njihovog odnosa, da li je u pitanju rijaliti igra, ili se među njima zaista rodila ljubav.

Komentari na društvenim mrežama su podeljeni. Dok jedni smatraju da je njihovo ponašanje samo izraz prijateljske bliskosti, drugi su skloni pravljenju pretpostavki o prirodi njihovog odnosa. 

Miljana Kulić je već duže vreme prisutna u javnom životu, a njene aktivnosti često izazivaju pažnju medija i javnosti. Njena otvorenost i kontroverzni odnosi sa javnošću često su predmet interesovanja, što dodatno doprinosi intrigantnosti situacija poput ove sa Darijanom Radomirovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

07.04.2024 17:13

Nesretni Darijan ipak je gledao Z5,6...video je kako je Zola kupovao mir sa njom i sta se desavalo kad ne da psiho Mixy ..rac..Onda dobija polivanja i stiklu.E upravo to i Darijan jadni radi da uzme jos neki dinar jos koju nedelju.Samo nije svestan da ce ga ova opsedati i napolju,jer nju niko nece..Pa ce proci kao Misel...