MILJANU PRESUDILA IVANU MARINKOVIĆU: Otac njenog deteta DIREKTNO NOMINOVAN!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva dala glas čoveku sa kojim je dobila dete!

MILJANU PRESUDILA IVANU MARINKOVIĆU: Otac njenog deteta DIREKTNO NOMINOVAN!

Foto: youtube.com/pink.rs

Danas su se u "Eliti", kao i svakog petka, odigrale nominacije Odabranih učesnika. Svaki takmičar dao je svoj sud, a na samom kraju isti broj glasova imali su Boža Džons i Ivan Marinković, te su oni nominovani za izbacivanje ove nedelje.

Ivana je, između ostalog, nominovala i Miljana Kulić, čiji je glas bio presudan.

- Ovde ima mnogo njih koji su loši i koje bih nominovala. Ja ću ipak nominovati Ivana buđolu, koji je katastrofa i kao otac i kao čovek - rekla je Miljana.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Miljana Kulić nominovala Ivana

- Naravno da ću nominovati meni najljigaviju osobu, matori krezavi muflon Ivan Marinković, da mogu i Jelenu bih, jer sa kim si takav si. On sebe predstavlja kao sposobnog, ozbiljnog nema neku malu svotu novca za svoju decu sutra - rekla je Žana Omnia.

- Prošle nedelje sam nominovao Božu, pa ću i ove nedelje da ga nominujem. Gomila ljudi je bezkarakterna i neka im je Bog u pomoći - istakao je Marko Đedović.

- Nominovao bih deset osoba, ali nominujem Munju jer me on najviše maltretira, ne silazi mi sa kičme, ima neki hejt prema meni, zla osoba, pokvarena - rekao je Uroš Stanić.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Uroš Stanić nominovao Danijela Dujkovića

 

- Ja ću nominovati Bojanu, jer ne podnosi mog dečka i mene - poručila je Anita Stanojlović.

Pre njih je nominovalo još nekoliko takmičara, a najviše glasova imali su Boža i Ivan - po tri. Sutra će se saznati koga nominuju učesnici, ali i koga je nominovala publika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading