ANI ĆURČIĆ POISPADALI SVI ZUBI! Šok snimak kruži internetom, otkriveno šta joj se ZAISTA DESILO!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić zabrinula fanove na Instagramu!

ANI ĆURČIĆ POISPADALI SVI ZUBI! Šok snimak kruži internetom, otkriveno šta joj se ZAISTA DESILO!

Foto: Instagram.com

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić ponovo je privukla pažnju javnosti, ovog puta objavom urnebasnog snimka na svom Instagram profilu. Na snimku koji je brzo postao viralan, Ana se vidi kako isprobava nove zube kod stomatologa, a urnebesan momenat nastaje kada joj iznenada ispadaju lažni zubi, što je izazvalo lavinu urnebesnih komentara na ovoj društvenoj mreži.

Nakon što je Ana podelila snimak na kome joj ispadaju lažni zubi, njene pratioce na Instagramu preplavile su reakcije smeha i oduševljenja. Mnogi su istakli kako su se smejali do suza gledajući urnebasan trenutak, dok su drugi pohvalili Anu na hrabrosti da pokaže svoju "nesavršenost" na tako duhovit način.


Ovaj urnebasan snimak samo je još jedan u nizu primera koji pokazuje da je Ana Ćurčić autentična ličnost koja se ne libi da pokaže svoju zabavnu stranu. Njena iskrenost i otvorenost na društvenim mrežama privlače veliku pažnju, a njeni pratioci uvek sa nestrpljenjem iščekuju šta će sledeće podeliti sa njima.

Ovaj snimak Aninog poseta stomatologu postao je deo kolekcije urnebesnih momenata koji često kruže društvenim mrežama. Smeh je uvek dobrodošao, pogotovo kada nam javne ličnosti poput Ane Ćurčić pokažu da se i one smeju sopstvenim nezgodama.

Ana Ćurčić je još jednom dokazala da je spremna da podeli svoje iskustvo i zabavi svoje pratioce, te se sa nestrpljenjem očekuju njeni sledeći urnebesni trenuci na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading