ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Ivana Šopić otkrila BITAN DATUM za "Elitu", posle OVOGA više ništa neće biti isto!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Ivana Šopić saopštila je takmičarima veliku promenu!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Ivana Šopić otkrila BITAN DATUM za "Elitu", posle OVOGA više ništa neće biti isto!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U poslednjoj epizodi emisije "Gledanje snimaka" voditeljka rijalitija "Elita", Ivana Šopić, iznenadila je takmičare najavom otkrivanja njihovih laži u emisiji "Narod pita". Ova najava izazvala je strah među ukućanima, koji su odmah počeli da spekulišu o tome šta bi ta otkrića mogla da znače za njihovo učešće u rijalitiju.

Nakon što je Ivana Šopić saopštila takmičarima da će u emisiji "Narod pita" biti otkrivene sve njihove laži, atmosfera u kući "Elite" postala je napeta. Ukućani su počeli da se pitaju da li će njihove tajne biti otkrivene i kako će to uticati na njihov dalji boravak u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šopić i Nenad Aleksić Ša

 

- I za to ćemo u Narod pita sve da razoktrijemo, bolje da pričate istinu na vreme. Bolje da ste lažovi dva dana, nego dva meseca - poručila je Ivana Šopić uživo u emisiji ,,Gledanje snimaka". 

Ova najava došla je kao veliki test poverenja među ukućanima, budući da su mnogi od njih gradili odnose na osnovu međusobnog poverenja. Sada se postavlja pitanje da li će otkrivanje laži dovesti do raspada nekih saveza ili će pak ojačati veze među takmičarima.

Najava Ivane Šopić izazvala je brojna pitanja među takmičarima, a mnogi se pitaju koja bi to otkrića mogla da budu i kako će uticati na njihov dalji boravak u rijalitiju. Da li će otkrivanje laži dovesti do izbacivanja nekog od takmičara ili će promeniti dinamiku u kući, ostaje da se vidi u narednim epizodama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading