SKANDAL VEKA! Ša priznao kakve FETIŠE mu je ispunjavao OVAJ ZADRUGAR - Pre Elite imao AFERU sa MUŠKARCEM? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša imao aferu sa Lepim Mićom!

SKANDAL VEKA! Ša priznao kakve FETIŠE mu je ispunjavao OVAJ ZADRUGAR - Pre Elite imao AFERU sa MUŠKARCEM? (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Iznenadna svađa između Nenada Aleksića Ša i Lepog Miće potresla je atmosferu u rijalitiju "Elita". Prošle noći, ova dva takmičara su se našla u žestokom verbalnom okršaju koji je šokirao kako ostale učesnike, tako i publiku koja prati ovaj rijaliti šou.

Nenad Aleksić Ša je izneo detalje njihove navodne afere, što je izazvalo burne reakcije među ostalim stanarima "Elite". Njegove reči su bile dovoljno provokativne da izazovu žestoku reakciju Lepog Miće, čime je situacija dodatno eskalirala.

Republika

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Lepi Mića svađa

 

Ova neočekivana svađa nije ostala neprimećena, a snimak spornog incidenta brzo se proširio društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde je postao viralan.

- Ti se ćeškaš sa devojčicama, ljubomoran si! Seti se! Marko i ja smo bili svedoci! Derpe, lizao si mi uho, ćale! - tvrdio je Ša. 

- Ti se češkaš sa dečacima, primaš ga u g*zu! Ti imaš problem sa ženama, jer si gej, čoveče - odbrusio je Lepi Mića. 

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Lepi Mića svađa

 

Nakon ovog incidenta, ostali takmičari su bili šokirani i zatečeni onim što su videli i čuli. Neki su podržali Nenada, dok su drugi stali uz Lepog Miću, što je dodatno usložnilo situaciju unutar kuće "Elite".

Ova svađa je definitivno ostavila dubok trag u odnosima među učesnicima, a kako će se dalje odvijati situacija ostaje da se vidi. Publici ostaje da prati dalji razvoj događaja u ovom popularnom rijaliti programu. S obzirom na veliku pažnju koju je ovaj incident privukao na društvenim mrežama, jasno je da će i javnost biti željna da sazna kako će se ova situacija dalje razvijati.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading