"TI SI TEŽI SLUČAJ OD KULIĆKE": Ana Nikolić objavila URNEBESNI snimak sa Miljanom, urnisali je u komentarima (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu ponovo porede sa rijaliti zvezdom sa kojom je, zbog skandaloznog ponašanja, i ranije dovođenja u vezu.

"TI SI TEŽI SLUČAJ OD KULIĆKE": Ana Nikolić objavila URNEBESNI snimak sa Miljanom, urnisali je u komentarima (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Ministarstvo zdravlja, e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Pevačica Ana Nikolić podelila je urnebesni snimak poznate tiktokerke pod niknejmom @necikos, kako imitira rijaliti zvezde Miljanu Kulić i njenu majku Mariju, te nasmejala svoje pratioce, među kojima je bilo i onih koji su je urnisali u komentarima.

Ona je ovim potezom pokazala da očito simpatiše poznate Nišlijke, ali i imitatorku koja se nedavno u javnosti pojavila kao dvojnica popularne voditeljke Jovane Jeremić.

Međutim, pored pomenutih imitacija, ona je odlično skinula i neke druge poznate ličnosti, poput Milice Pavlović, sa kojom je Nikolićka u ratu zbog haosa oko autorskih prava za Miličinu pesmu "Provereno".

 

 

 

- Ista si Miljana, ako ne i teži slučaj - napisao je neko od pratilaca u komentaru ispod objave pevačice, koja je oduševljena kako tiktokerka imitira njenu miljenicu iz rijalitija.

Inače, akutuelna učesnica "Elite" Miljana Kulić ostala je upamćena kada je ona tokom jedne Zadrugovizije imitirala poznatu pevačicu i otpevala Anin veliki hit "Bilo je lepo".

Tada se i Nikolićka oglasila, pa otkrila da je i sama oduševljnena Miljaninom izvedbom.

- Ma, ludilo - poručila je tada javno poznata pevačica. 

S druge strane, na društvenoj mreži su Anu i u negativnom kontekstu poredili s Kulićkom.

Naime, na društvenoj mreži Tviter, sada X, kružili su snimci sa jednog od Aninih nastupa, na kojima se vidi kako se pevačica njiše, te pokušava da namesti pojas, dok u pozadini ide instrumental uz koji peva publika, da joj se, kako pojedini tvrde, i sam gitarista krstio na bini. Navodno nije uspevala da pogodi nijedan ton u nameri da otpeva pesmu, a od falševa, kako su joj pisali u komentarima, posetiocima je navirala krv iz ušiju.

- Malo je reći da je ovo neprofesionalno i ogromno nepoštovanje publike. Meni je nejasno ko ide na njene nastupe i kako joj ovo polazi za rukom. U rangu nastupa Miljane Kulić, ako ne i za nivo gore - glasio je tada jedan od tvitova.

 

 

Ipak, po svemu sudeći, takva poređenja pevačici ne da ne smetaju, već ona i sama ume javno da pruži podršku učesnici rijalitija, koja joj je izgleda veoma zabavna, kao i sve što ima veze sa njom, pa i imitacija koja trenutno kruži mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading