IVAN I JELENA SE RAZVODE U ELITI? Skandalozni PROBLEMI isplivali na videlo, sve obelodanjeno javno šta se dešava!

Autor:

Zadruga

12.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i Jelena Ilić progovorili o problemima u braku!

IVAN I JELENA SE RAZVODE U ELITI? Skandalozni PROBLEMI isplivali na videlo, sve obelodanjeno javno šta se dešava!

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Prošle noći u rijalitiju ,,Elita 7" došlo je do otkrivanja problema u braku Ivana Marinkovića i Jelene Ilić. Naime, njih dvoje su progovorili o problemima sa kojima se suočavaju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Elita 7

 

- Kad vidim klip, nije mi dobro! Ja se ovoga ne sećam! - rekao je Ivan, na šta se Jelena nadovezala:

- Meni kad su naporne stvari koje on govori, ja mu kažem da je naporan. Ivan ima tu crtu, takav mu je karakter, naporan je, ne kad su svađe ovde, tu je tek, ali kad su u pitanju razgovori van rijalitija, on je jako tvrdoglav, sa prijateljima, sa mnom, sa sestrom svojom, o tome da ne pričam. Jednostavno čovek je takav, on je u svemu najbolji, naravno da to nije istina, tu sam se ja pojavila u njegovom životu da mu objasnim da to nije tako. Kaže da ja njega stalno ućutkujem, da, kada smatram da je naporan! Sve treba sa dozom raditi, čak i prošle godine sam imala i jedan i drugi osećaj, kada on govori, isto sam imala, naporan je, voli on te stvari, da se sa mnom ubeđuje, on je kontrolfrik! Zamisli da meni neko kaže da se obučem za pet minuta, ja to ne dozvoljavam, da sam tako dozvoljavala nekome, ne bi bio pored mene za dva života. Ja njemu to ne dozvoljavam, ali eto, opusti se malo - rekla je Jelena. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Elita 7

 

- Verujem da će ovo dobro da nam donese, ja stvarno pobegnem! Kada imamo te žustre stvari koje smo rešili, ali smo došli u fazu, i to mi je super, takvi smo i kod kuće poslednjih par godina. Ona mene ne može da ubedi u neke stvari! Ja vidim u njoj, mi reć nismo progovorili večeras, ja vidim po njoj kakvo će veče da bude, ja tačno vidim po njoj da li će nešto unapred da mi zameri - poručio je Ivan. 

- On ne sluša, on ima problem u komunikaciji, on ne sluša ljude uopšte! Kad gledam sa strane, on razgovara sa ljudima o nekim nebitnim stvarima, njega ne zanima, on samo registruje. On ima problem u komunikaciji - dodala je Jelena. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

- Ovo su pravi Marinkovići, oni ovde pucaju, tek će pokazati kakav im je brak - govorio je Uroš.

- Ja mom Željku nikada neću reći da mu je Ivan otac. On je kockar koji kontantnto igra tikete. Jelena je jahala njega pre braka, a sada u braku ne može očima da ga gleda. Ova seljjncura glumi damu, lažna stoperka - rekla je Miljana.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading