ŠOK! Objavljeno ZVANIČNO SAPŠTENJE o njenom napuštanju Elite - Ivan Marinković u SUZAMA!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković i Jelena Ilić morali su da se oproste od psa, koji je napustio Elitu!

ŠOK! Objavljeno ZVANIČNO SAPŠTENJE o njenom napuštanju Elite - Ivan Marinković u SUZAMA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti igrač Ivan Marinković je ušao u rijaliti "Elita" zajedno sa svojom verenicom Jelenom i njihovim kućnim ljubimcem, psom Bekom, za kojeg su oboje veoma vezani. Međutim, sinoć je došlo do neočekivanog događaja - njihov ljubimac je izveden sa imanja i neće se vraćati u Šimanovce. Na oficijalnom Instagram profilu Ivana Marinkovića, kao i na profilima njegovih fan grupa, obavešteno je da je kuca izvedena, uz poruku "Uživaj napolju sa svojim drugarima", a na fotografiji vidimo Beku, kojoj su čak napravili i "frizuru".

 

 


Pored psa Ivana Marinkovića, na imanju se nalazi i pas Marka Janjuševića, džek rasel Vesna, kog je Janjuš dugo priželjkivao. Produkcija mu je poklonila ljubimca nakon što je tragično izgubio brata, od tada je Vesna jedan od izvora Janjuševe sreće i dobrog raspoloženja.

Iznošenje psa iz rijaliti programa izazvalo je napetost među gledaocima, ali i kod samih učesnika. Ivan Marinković i Jelena su pokazali duboko vezivanje za svog ljubimca, a ova situacija je izazvala brojne emocije kod publike.

 

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 


Nakon ovog događaja, fanovi su se organizovali na društvenim mrežama kako bi pružili podršku Ivanu i Jeleni, ali i da bi izrazili svoje negodovanje zbog iznošenja psa iz rijalitija. Mnogi su izrazili nadu da će se Beka uskoro vratiti svojim vlasnicima, dok su drugi osudili ovakav potez produkcije.

Osim reakcija fanova, i sami učesnici rijalitija su pokazali emotivne reakcije na iznošenje psa. Marko Janjušević je nedavno dobio svog ljubimca Vesnu, koji mu je izvor radosti i podrške nakon tragičnog gubitka brata. Ova situacija je dodatno povezala učesnike i pokazala koliko su ljubimci važni za njihovo emocionalno blagostanje.

Iznošenje psa iz rijaliti programa "Elit" izazvalo je brojne emotivne reakcije kod učesnika i publike, naglašavajući važnost ljubimaca u životima ljudi. Nadamo se da će situacija biti rešena na obostrano zadovoljstvo učesnika i njihovih ljubimaca.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

30.03.2024 18:00

Sada će ući i Anđela sa svojim Snupijem i odavno zaboravljen Zmaj od Šipova sa svojim bukom Rudonjom ili kako već.