KAČAVENDA JE SAHRANILA ŽIVU MAJKU: Morbidna poruka osvanula nakon Mileninog povratka u Elitu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.03.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda dobila jezivu poruku!

KAČAVENDA JE SAHRANILA ŽIVU MAJKU: Morbidna poruka osvanula nakon Mileninog povratka u Elitu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u rijaliti programu "Elita" došlo do neočekivanog obrta kada je Milena Kačavenda hitno napustila rijaliti nakon saznanja da joj je majka u teškom zdravstvenom stanju. Po povratku u Šimanovce, Milena je kroz suze otkrila detalje o majčinom stanju, ističući kako je situacija ozbiljna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Tom prilikom se sada oglasio i bivši zadrugar Nenad Neca Lazić, koji je imao i više nego morbidnu poruku za Milenu i njenu vrlo dramatičnu situaciju. 

- Sahranila živu majku, nije ostala uz nju kad je trebalo, sramota! - napisao je Neca na društvenoj mreži Instagram. 

Podsetimo, prošel noći Milena Kačavenda je u suzama pričala o susretu sa majkom i zbog čega su je operisali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda o majci

 

- Operacija mozga je u pitanju, tako da sam spremna na najgore. Oprostila sam se od nje, poželela sam joj srećan put, podržala je što sam ušla ovde, što sam se borila za sve, gledala me je više na TV-u, nego u spoljnom svetu, pozdravila sam se sa njom i to mi je zaista značilo. Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju  - govorila je Milena Kačavenda u suzama.

- Juče je pala u bolnici, pojavio se hematom na mozgu, noćas je operisana. Sad je na respiratoru, u komi. Životno je ugrožena. Kad sam krenula nazad ovamo, osetila sam se kao da se vraćam kući. Mislim da će mi ovde biti najbolje. Tu je bivši suprug, deca, ostavila sam sve zbrinuto. Drago mi je što sam je videla. Rekla sam joj šta sam imala. Pozdravila sam se sa njom... Kod mene je situacija teža, još jedna šamarčina u nizu, ali dobro, idemo dalje. Na respiratoru je, čekam samo informaciju - istakla je Kačavenda kroz suze, te dodala:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading