HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA O OPSTANKU IVANA MARINKOVIĆA: Produkcija ga žestoko kaznila!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković žestoko kažnjen!

HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA O OPSTANKU IVANA MARINKOVIĆA: Produkcija ga žestoko kaznila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnicima "Elite" jasno je predočen način i pravila ponašanja i života u Beloj kući, a neki od njih neretko prekrše neko pravilo, zbog čega i budu kažnjeni.

Naime, Veliki šef jasno je predočio pravila života na velelepnom imanju u Šimanovcima, voditeljka Ivana Šopić ih je pročitala još jednom učesnicima tokom trajanja samog rijalitija, ali i u radionici i na nekim mestima može naći plakat na kom su jasno prikazana pravila ponašanja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

 

S obzirom na to da je nedavno otkriveno da Ivan Marinković ima hemijsku olovku, što je strogo zabranjeno, tada je žestoko kažnjen.

S tim u vezi, pošto Ivan i dalje ne vraća hemijsku, Veliki šef doneo je odluku da ga kazni nedeljnim honorarom!

Učesnik Elite Ivan Marinković osamio se u dvorištu nakon svađe sa suprugom Jelenom, pa je cimerima objasnio da je na trenutak rešio da se razvede od nje, jer mu je bilo dosta prepiranja pred kamerama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković Elita 7

 

- Nemam više nameru da se svađam sa Jelenom. Hoću da se ili slažemo ili da se raziđemo. Nemam živaca za bilo kakvo vikanje i tome slične stvari. Sa druge strane, imam iskustva sa time šta je razvod i stvarno se ne plašim tog procesa. Naravno, sad ne razmišljam o tome, ali ako se ovako nastavi, bolje da svako ide na svoju stranu - pričao je Marinković, pa mu je Lepi Mića dobacio:

- E Ivane, Ivane... Kad bi ti znao stvarno šta je brak, verovatno nikad ne bi ni ušao u isti. Ajde idi tamo da se sa Jelenom svađaš. Kod vas to verovatno tako ide, ne znate za bolje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Verona

01.04.2024 21:11

Kremenko.