SPREMITE SE ZA HAOS MILJANE KULIĆ: Teodora i Bebica počašćeni, zbog ovoga će nastati LOM!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić će presvisnuti od muke kad bude videla šta su Teodora i Bebica dobili!

SPREMITE SE ZA HAOS MILJANE KULIĆ: Teodora i Bebica počašćeni, zbog ovoga će nastati LOM!

Foto: ATA Images, ST/D. KADIĆ, youtube.com/AmiG Show

Obezbeđenje je danas ponovo ušlo na imanje u Šimanovcima, a razlog je bio dirljiv. Naime, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica danas slave mesečnicu veze, a fanovi su odlučili da ih iznenade poklonima, za koje nisu štedeli novac.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora i Bebica slave mesečnicu

Teodora i Bebica su dobili majice sa njihovim likovima, tortu, slatkiše, kutije sa sitnijim poklonima, kao i paket kozmetike. Zbog ovoga će sigurno doći do haosa, kako Miljana Kulić ume da pokaže ljubomoru na bezobrazan način kada su ovakve stvari u pitanju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora i Bebica dobili poklone od fanova

Inače, Teodoru je nedavno osudio Lepi Mića, i to zbog toga što ne kuva hranu.

- Mrzovoljni ste svi vi ovde. Užasno je da budete toliko mrzovoljni, ali stvarno. Ne mogu da verujem da nemate obzira da pospremite za sobom, ljudi! U sudoperi nema čega nema. Aljkavi ste i prljavi, ali bitno da je vama uvek zagušljivo. Nismo mi mrzovoljni, mi smo kraljevi mrzovolje. Koga ja sada da nabrojim? Svi smo mi mrzovoljni. Moram da navedem najmlađe, jer oni moraju da budu najsposobniji i najbrži. Teodora, kad si poslednji put nešto skuvala? - kazao je Mića.

- Moj Bebica ne dozvoljava da ja kuvam, ja bih kuvala, ali on to radi - rekla je Teodora.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora se nedavno našla na udaru Lepog Miće

- Ti si na prvom mestu, jako si mrzovoljna. Uvek imaš snage da se spremiš, ali ne daj Bože da ti nešto skuvaš. Na drugom mestu je Luka Majčica. Sara stalno pijucka neki sok, ne radi ništa, kao i Jovana, koja spava po par dana. Danka je aktivna u svojoj lenjosti, ništa ne radi. Ona je meni rekla zbog čega je takva kakva je, ali ne može to da te uništi - rekao je Mića.

- Umem da budem mrzovoljna, ali nisam osoba koja prespava ceo dan. Apsolutno nisam mrzovoljna, mrgud sam po prirodi. Jovana je apsolutno mrzovoljna. Prvih dana je bila aktivna, sređivala se, a onda je samo potonula. Sada se ponaša loše - pravdala se Delićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading