PRODUKCIJA SAOPŠTILA BIVŠEM ZADRUGARU DA ULAZI U ELITU: Zaprepastio se kad je dobio POZIV, sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zadruga

01.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-reakcija Marka Marković na zahtev produkcije "Elite"!

PRODUKCIJA SAOPŠTILA BIVŠEM ZADRUGARU DA ULAZI U ELITU: Zaprepastio se kad je dobio POZIV, sve isplivalo na videlo!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Bivši zadrugar i maneken Marko Marković privukao je veliku pažnju svojim učešćem u rijalitiju, gde je bio sa najatraktivnijim starletama. Mnogi su želeli da vide Markovića u "Eliti", a mi smo mu danas saopštili da će morati da se vrati u rijaliti, kako je produkcija odlučila da aktivira klauzulu u njegovom ugovoru.

- Šta? Molim? - zaprepastio se Marković, pa dodao:

- Kakvo vraćanje u rijaliti? Ne pada mi na pamet, pored milion obaveza koje imam! - rekao je Marko.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Marka smo "prevarili" da mora da se vrati u "Elitu"

Marku smo potom saopštili da smo se samo našalili sa njim povodom 1. aprila, a on se slatko nasmejao.

PRVI APRIL

Svetski dan šale obeležava se vekovima, a njegovo poreklo je nejasno. Svetski dan šale je dan kada se mnogi trude da napravi smicaleice i bezazlene šale, kako bi izazvali smeh i zabavu. Englezi misle da je Dan šale preuzet sa Istoka i 1. april zovu „Danom svih glupaka“. Finci taj dan povezuju sa prolećnim podučavanjem dece o privrednim radovima, a slično je i u Švajcarskoj. Postoje mišljenja da koreni tog „praznika“ dosežu do starog Rima, poznatog i po tome što su tamošnji stanovnici umeli da se dobro zabavljaju, smišljajući različite šale.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Marković je nedavno udario na Mionu i Ša

Inače, Marković je nedavno prokomentarisao odnos Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

- Prvo bih rekao da je Ša moj drugar, jedan od retkih sa kojim sam nakon "Zadruge" ostao u fantastičnim odnosima. Saglasan sam sa pojedincima da je on željan ljubavi u toj muško-ženskoj relaciji, ubeđen sam definitivno da on ima neuporedivo veće emocije prema Mioni, nego što ona ima prema njemu. Istinski je zavoleo, ali se bojim da po završetku tu neće biti neke perspektive i da će biti on taj koji će da ispašta. Ona mi izgleda totalno hladno u momentima njegovog rastrojsva, njoj je ravna linija. A što se Stanislava tiče, mislim da ga nije Ša toliko spominjao, da on ne bi ni ušao tamo - istakao je Marko za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading